ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής βρέθηκε το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Πλαισιωμένος από νέους κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο εκτελεσθέντων τιμώντας τη μνήμη των Ελλήνων που την Πρωτομαγιά του 1944 εκτελέστηκαν από τις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε ειδική αναφορά στη θυσία τους για μια πατρίδα ελεύθερη και δημοκρατική.
Αναφερόμενος στην εργατική Πρωτομαγιά επισήμανε τον διαρκή αγώνα του εργατικού κινήματος για αξιοπρεπείς μισθούς και συνθήκες εργασίας.
«Σήμερα Πρωτομαγιά τιμούμε τους αγώνες των εργαζομένων σε όλη την ανθρωπότητα για αξιοπρεπείς μισθούς.
»Για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.
»Όμως για τον ελληνικό λαό αυτή η μέρα συμβολίζει κάτι περισσότερο.
»Εδώ από τον εμβληματικό και μαρτυρικό αυτό τόπο του θυσιαστηρίου της Καισαριανής τιμούμε τους Έλληνες που δεν λύγισαν, τους Έλληνες που θυσιάστηκαν απέναντι στον κατακτητή για να έχουμε μια πατρίδα ελεύθερη και δημοκρατική» δήλωσε.
Κατόπιν, ο κ. Ανδρουλάκης περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της Καισαριανής και συνομίλησε με κατοίκους.























































