ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλεξία Μπακογιάννη, Εφημερίδα Ντοκουμέντο, Κώστας Μπακογιάννης, Ντόρα Μπακογιάννη, Παρακολουθήσεις, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις, Υποκλοπές,


















































Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Υπό παρακολούθηση Ντόρα, Κώστας και Αλεξία Μπακογιάννη. Το κακόβουλο λογισμικό έχει εντοπιστεί από ιδιωτική εταιρεία και στα τρία τηλέφωνα» αναφέρει το πρωτοσέλιδο, που δημοσίευσε στο Twitter ο εκδότης και δημοσιογράφος του Documento, Κώστας Βαξεβάνης.
Όπως φαίνεται και στο πρωτοσέλιδο, κυριακάτικο ρεπορτάζ της εφημερίδας αποκαλύπτει ότι υπό παρακολούθηση από το Predator είχαν τεθεί και μέλη της οικογένειας του Κυριάκου Μητσοτάκη και συγκεκριμένα η αδερφή του Ντόρα Μπακογιάννη και τα δύο της παιδιά, Αλεξία και Κώστας – που είναι και δήμαρχος Αθηναίων.
Το κακόβουλο λογισμικό έχει εντοπιστεί από ιδιωτική εταιρία στα τηλέφωνα και των τριών προαναφερθέντων, όπως αναφέρει η εφημερίδα, γεγονός που αποδεικνύει ότι η οικογένεια Μπακογιάννη μετά τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές έθεσε υπό εξέταση τα τηλέφωνά της για τον τυχόν εντοπισμό του λογισμικού.
Οικογενειακές ιστορίες #Documento #υποκλοπές pic.twitter.com/gU5e7QYHNV
— Kostas.Vaxevanis (@KostasVaxevanis) January 28, 2023
























































