Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κωνσταντινόπουλος για Παπανδρέου: “Δεν μπορούμε να παρακαλάμε”

Κωνσταντινόπουλος για Παπανδρέου: “Δεν μπορούμε να παρακαλάμε”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν αποκλείει από την Δημοκρατική Παράταξη τον Γιώργο Παπανδρέου ωστόσο τον κάλεσε να δείξει με τις πράξεις του τι θέλει γιατί όπως είπε δεν μπορούμε να παρακαλάμε και τον καθένα να συμμετέχει στις διαδικασίες.

“Δεν είμαι από αυτούς που αποκλείω κανέναν, πόσω μάλλον τον πρώην πρωθυπουργό. Κανένα στέλεχος. Θέλουμε να είναι όλοι εκεί. Προσωπικά, έδωσα τη μάχη και το 2009 που ήταν ο κ. Παπανδρέου και το 2007 που ήμουν υποψήφιος και το 2010. Στήριξα όλες τις προσπάθειες. Αλλά από εκεί και πέρα, όποιος θέλει” τόνισε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στον Βήμα FM.

“Δεν μπορούμε στις προσπάθειες να ρωτάμε και να παρακαλάμε ποιος θα έρθει στις συνεδριάσεις. Είναι κάτι εθελοντικό, το κάνουμε εθελοντικά. Όποιος θέλει, μπορεί να έρθει. Όποιος δεν θέλει και έχει επιλέξει άλλους δρόμους, είναι σεβαστό. Από την ομιλία Παπανδρέου στην Κρήτη, που τη διάβασα, δεν κατάλαβα κάτι (σ.σ.: να μη θέλει να συμμετάσχει στην προσπάθεια). Αλλά καθένας θα το δείξει (τι θέλει) με τις πράξεις του” κατέληξε ο βουλευτής Αρκαδίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα Funds που αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων: «Θα νικήσουμε!»

Ανδρουλάκης: Ανοιχτή επιστολή σε όσους έπεσαν θύματα υποκλοπών – Τι τους καλεί

Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση κερδοσκοπεί με την αύξηση των τιμών και μοιράζει επιδόματα-αντίδωρα

«Μέτωπο» Δούκα-Χριστοδουλάκη στο ΠΑΣΟΚ: «Όχι» σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...