ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου συζήτησαν για εξοπλιστικά, ενέργεια, διασυνδεσιμότητα, ασφάλεια και ανθεκτικότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ανάρτησή του στο «Χ», πρώην Twitter, ο Νίκος Δένδιας δήλωσε ότι η σκέψη του βρίσκεται διαρκώς στους πλημμυροπαθείς, που δοκιμάζονται εκ νέου από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους στρατιωτικούς μας που με αυταπάρνηση βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των συμπολιτών μας που κινδύνεψαν.
«Η σκέψη μας βρίσκεται στους κατοίκους του Βόλου, της υπόλοιπης Θεσσαλίας, της βόρειας Εύβοιας και των άλλων περιοχών που δοκιμάζονται εκ νέου από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
»Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που έσπευσε με αυταπάρνηση να βοηθήσει για μια ακόμη φορά πολίτες που κινδύνεψαν.
»Οι Ένοπλες Δυνάμεις παραμένουν σε ετοιμότητα, συντρέχοντας με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας».

























































