ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πάνος Καμμένος,


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
7η Συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου: Θα μπορούσε να αλλάξει τον ρου της ιστορίας
Ούρσουλα σε Φαραντούρη για σφαγές στη Συρία: «Έχεις δίκιο, θα λάβουμε μέτρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή τις δηλώσεις Σαμαρά μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ότι η αντιπολίτευση θέλει να τα τινάξει όλα στον αέρα.
«Η κυβέρνηση την προηγούμενη εβδομάδα αρνήθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συναινέσει στην πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για σύγκληση των πολιτικών αρχηγών για τα εθνικά θέματα.
Δεν μπορούν πλέον ο πρωθυπουργός και ο κ. Βενιζέλος να αρνούνται τη συζήτηση υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για αυτά που πρότεινε και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Δεν μπορεί πλέον να αγνοεί τη Βουλή, το σύνολο των πολιτικών αρχηγών και τον ελληνικό λαό προχωρώντας σε δηλώσεις του τύπου ότι θα τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν ανατινάξεις, υπάρχει διάλογος και ψήφος του ελληνικού λαού», δήλωσε ο κ. Καμμένος.
























































