ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάπας Φραγκίσκος: Αυτά μπορεί να είναι τα τελευταία Χριστούγεννα της ανθρωπότητας

Πάπας Φραγκίσκος: Αυτά μπορεί να είναι τα τελευταία Χριστούγεννα της ανθρωπότητας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Πάπας Φραγκίσκος ανακοίνωσε ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα μπορούσαν να είναι τα τελευταία για την ανθρωπότητα.

Σε δηλώσεις του που κάνουν τον γύρο παγκοσμίως του διαδικτύου, ο Πάπας Φραγκίσκος φέρεται να περιέγραψε την υπάρχουσα χαοτική κατάσταση του κόσμου και είπε πως σηματοδοτεί την αρχή των «έσχατων καιρών», και από το νέο έτος ο κόσμος είναι πιθανό να είναι εντελώς αγνώριστος.

Ο Ποντίφηκας άφησε να εννοηθεί στην ουσία ότι θα ξεκινήσει ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, επισημαίνοντας ότι η φετινή χριστουγεννιάτικη περίοδος θα είναι ουσιαστικά μια «παρωδία», όπως δήλωσε και στον ναό Santa Maria μέσα στον Δεκέμβριο.

«Είμαστε κοντά στα Χριστούγεννα. Θα υπάρξουν φώτα, θα υπάρξουν εορτές , φωτεινά δέντρα, ακόμα και στολίδια ενώ ο κόσμος συνεχίζει να διεξάγει ένα ανελέητο και αιματηρό πόλεμο », είπε ο ίδιος. Τέλος ο Πάπας Φραγκίσκος διευκρίνισε επίσης τις απόψεις του, λέγοντας ότι, «ενώ ο κόσμος λιμοκτονεί, και το χάος διευρύνεται, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων για εκείνους που επιλέγουν να τις γιορτάσουν, μπορεί να είναι οι τελευταίες τους».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες – Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής ασφάλειας και σταθερότητας

Οικ. Πατριάρχης: «Θαυμάζομεν τό ἀρχαῖον Ἑλληνικόν πνεῦμα, τό ὁποῖον ἐδώρισεν εἰς τήν ἀνθρωπότητα τήν ἐλευθερίαν καί τήν δημοκρατίαν»

Ο Οικ. Πατριάρχης για τον Μητροπολίτη Κύκκου: «ἔγκυρον ἐκκλησιαστικήν μορφήν καί παράδειγμα πρός μίμησιν διά τούς νεωτέρους κληρικούς»

Οι Ρώσοι της «τρίτης Ρώμης» αποκαλούν τον Αχρίδας ως… «Μακεδονίας» – Το μίσος του «Ρωσικού Κόσμου» για τους Έλληνες απειλεί ξανά τα Βαλκάνια

Ο Ταμασού Ησαΐας για την τιμία δεξιά χείρα του Αγίου Νεκταρίου στην Κύπρο: Πνευματικό ενιαίο εθνικό ορθόδοξο εν πίστει αμυντικό δόγμα Ελλάδος-Κύπρου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr