ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητροπολίτης Μαυροβουνίου: Συνεχιστής του φασισμού το ΝΑΤΟ, γεμίζει με αίμα την Ευρώπη

Μητροπολίτης Μαυροβουνίου: Συνεχιστής του φασισμού το ΝΑΤΟ, γεμίζει με αίμα την Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Η Εκκλησία του Θεού είναι ενάντια στο ΝΑΤΟ” δήλωσε από άμβωνος ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου κ. Αμφιλόχιος, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμη μια φορά τις θέσεις του στο θέμα αυτό.

Ο κ. Αμφιλόχιος επίσης τόνισε ότι “η Σερβική Εκκλησία είναι κατά της βίας εναντίον του ανθρώπου, ενάντια σε όλους όσους υποδουλώνουν και εξευτελίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, και την σωματική και την πνευματική”.

“Δημιουργεί ένα δολοφονικό ολοκληρωτικό σύστημα”

“Το ΝΑΤΟ είναι συνεχιστής του φασισμού, αφού δημιουργεί ένα δολοφονικό ολοκληρωτικό σύστημα μέσα στην Ευρώπη” πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου.

Επίσης ο κ. Αμφιλόχιος αναφέρθηκε και στις περιοχές που επλήγησαν από τις βόμβες του ΝΑΤΟ, οι οποίες κατέστρεψαν κτίρια και γέφυρες στο Βελιγράδι και σε άλλα μέρη, ειδικά στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, την κατεδάφιση σπιτιών και την δημιουργία χιλιάδων τραυματιών και εκτοπισμένων οικογενειών από τις εστίες τους, όπως διαβάζουμε στο romfea.gr.

Τέλος ο Ιεράρχης της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, υπογράμμισε κλείνοντας ότι το ΝΑΤΟ γεμίζει την Ευρώπη και τον κόσμο με αίμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φρέντης Μπελέρης ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Ταμείο για την αποζημίωση των πυρόπληκτων πολιτών

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

«Χρυσάφι» το ελαιόλαδο – Οι τιμές στα ύψη

Θέουτα: Οι Μαροκινοί παράνομοι μετανάστες «έπληξαν» τη Συνθήκη Σένγκεν

Μετά τη Θέουτα επιστολή της Ούρσουλα στον Σάντσεθ: «Αυξημένη εποπτεία και, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο, η χρησιμοποίηση φυσικών φρακτών»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr