Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρανιέρι: Λάθος στιγμή ανέλαβα την Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο τεχνικός της Λέστερ, ο γνωστός μας Ρανιέρι, έχει γίνει το πλέον περιζήτητο πρόσωπο από τη στιγμή που οι «αλεπούδες» κατέκτησαν το πρωτάθλημα και πλέον ανυπομονεί για τις διακοπές του.

«Από τη στιγμή που η Λέστερ κατέκτησε το πρωτάθλημα με ψάχνουν όλοι αλλά εγώ ανυπομονώ να τελειώσει η σεζόν. Πιστεύω ότι ο κόσμος είναι ερωτευμένος με την Λέστερ επειδή είδαν 11 τύπους να παλεύουν. Εγώ όμως κοιμάμαι ήρεμος όπως και πρώτα. Δεν μου προκάλεσε κάτι ιδιαίτερο η επιτυχία, ευχαριστώντας τον Θεό καταφέρνω να βρίσκομαι σε ισορροπία. Δεν πέφτει η ψυχολογία μου όταν πηγαίνουν άσχημα τα πράγματα και δεν πανηγυρίζω όταν πηγαίνουν καλά. Η ζωή είναι σύντομη και πρέπει να την ζεις καλά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρανιέρι σε ιταλική τηλεοπτική εκπομπή και πρόσθεσε:

«Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε παίκτες με την ίδια νοοτροπία με αυτούς που έχουμε. Θα πάρουμε μέρος σε τέσσερις διοργανώσεις και θα πρέπει να έχουμε δύο ομάδες αλλά με την ίδια νοοτροπία».
Σχετικά με το αν θα σκεφτόταν να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας, ο Ρανιέρι δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Εθνική Ελλάδας: «Εγώ λέω ποτέ μην λες ποτέ. Ήμουν περίεργος να γνωρίσω το περιβάλλον ενός εκλέκτορα εθνικής ομάδας και αυτό έγινε πριν δύο χρόνια στην Ελλάδα. Αγαπώ τον ελληνικό λαό και αποφάσισα να δοκιμάσω. Δυστυχώς αυτό έγινε σε λάθος στιγμή, της επανίδρυσης της ομάδας, και για αυτό το λόγο τα πράγματα πήγαν όπως πήγαν…».

Συνεχίζοντας για το πέρασμά του από την Ελλάδα, είπε: «Ακόμα αισθάνομαι ο ίδιος άνθρωπος με αυτόν που ήταν στην Ελλάδα. Εκεί έχασα, τώρα νικώ αλλά αυτό δεν με σταμάτησε από το να βελτιώνομαι. Εκδιώχτηκα από την Ελλάδα οπότε γύρισα την Ευρώπη για να δω πως δουλεύουν άλλοι προπονητές και νομίζω πήρα ένα σημαντικό μάθημα. Αυτό είναι ότι ποτέ δεν τα παρατάς, πάντα προσπαθείς να πηγαίνεις προς τα εμπρός και δεν βλέπεις τον αθλητισμό ως έναν χώρο από τον οποίο θα βγάλεις χρήματα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Ο Άρης έριξε από την κορυφή των ΠΑΟΚ 1-0 μέσα στην Τούμπα

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού 3-1 τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr