Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βασιλειάδης: Η “παράγκα” προσπαθεί να επιβιώσει με κάθε μέσο

Βασιλειάδης: Η “παράγκα” προσπαθεί να επιβιώσει με κάθε μέσο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η άνανδρη προσπάθεια εκφοβισμού μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, η οποία συστήθηκε αμέσως μετά από τον διορισμό της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της FIFA, αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την προσπάθεια της «παράγκας» να επιβιώσει με κάθε μέσο» δήλωσε ο νέος υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αμέσως μετά την ορκωμοσία του.

«Η προσωρινή Διοικούσα επιτροπή τελεί υπό την απόλυτη προστασία του κράτους, δεδομένου ότι διορίστηκε από την ανώτατη διεθνή ποδοσφαιρική αρχή κατόπιν πρόσκλησης από την ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να οδηγήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο στη διαφάνεια και τον εκδημοκρατισμό.

Η κυβέρνηση δεν θα ανεχθεί ανάλογο φαινόμενο στο μέλλον και είναι έτοιμη να εφαρμόσει τις διατάξεις του Ν.4326/2015 όπως συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν προκειμένου το ποδόσφαιρο να εξυγιανθεί» υπογράμμισε ο Ν. Βασιλειάδης.

Πρόκειται για την απόπειρα εκφοβισμού που κατήγγειλε το μέλος της ΚΕΔ, Γιάννης Τσαχειλίδης, που από κοινού με τους Γιώργο Μπίκα και Δημήτρη Καλύβα υπέβαλαν παραίτηση στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με την καταγγελία Τσαχειλίδη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, χθες το βράδυ δύο άγνωστοι άρχισαν να χτυπούν το κουδούνι του σπιτιού του στον Πειραιά.

Όταν βγήκε στο μπαλκόνι για να δει τι συμβαίνει είδε, σύμφωνα πάντοτε με την αναφορά του, έναν άνδρα που φορούσε μαύρο κράνος και έναν με γκρι τζάκετ, ο οποίοι άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν.

Μετά το περιστατικό ο Τσαχειλίδης μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να κάνει γνωστή την επίθεση, ενώ επικοινώνησε με τα άλλα δύο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μπίκα και Καλύβα και αποφάσισαν να παραιτηθούν.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί ο πρόεδρος της ΠΔΕ, Ιωάννης Δρόσος, όπως και ο επιτετραμμένος των FIFA – UEFA στην Ελλάδα, Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μαρινάκης: Ανύπαρκτη και εξαφανισμένη η κυβέρνηση

«Βόμβα» Πογέτ για ΕΠΟ: «Ο βοηθός μου είναι απλήρωτος 8 μήνες»

Γιώργος Βασιλειάδης: «Ο Τσίπρας δεν είναι πατερούλης για να κάνει παρέμβαση»

Εισαγγελική παρέμβαση για το ετοιμόρροπο ΟΑΚΑ

Κίνδυνος να πέσουν οι στέγες του «Καλατράβα» – Ο Μητσοτάκης πριν ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ είχε πει ότι θα τις φτιάξει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr