Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαββίδης: Γίνονται πολιτικά παιχνίδια εις βάρος μου – O Ολυμπιακός πρέπει να υποβιβαστεί

Σαββίδης: Γίνονται  πολιτικά παιχνίδια εις βάρος μου –  O Ολυμπιακός πρέπει να υποβιβαστεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιβάν Σαββίδης, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ,

Πολιτικά παιχνίδια εις βάρος του βλέπει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να υποβιβαστεί για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Πλατανιά!

«Δεν είναι το γκολ στον Βόλο ή ένα πέναλτι που δεν δόθηκε. Εκτιμώ ότι γίνονται πολιτικά παιχνίδια και το πολιτικό σύστημα κάτι φοβήθηκε. Νομίζουν ότι με τέτοιες πράξεις θα σπάσουν την επιθυμία μου να προχωρήσω» τόνισε αρχικά στο σχόλιο του ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός ήρθε πληγωμένος και προετοιμάστηκε καλύτερα για το ματς αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί πληγώθηκαν με εμάς. Δεν πέταξα εγώ την μπύρα, ούτε σταμάτησα το ματς. Στο γήπεδο του Παναθηναϊκού έγιναν όλα αυτά. Εμένα μου αρέσει η μάχη και που όλες οι Αθηναϊκές ομάδες ενώθηκαν εναντίον μου. Το πράσινο, το κόκκινο, το κίτρινο ενώθηκαν. Ας κάνουν κοκτέιλ με τα χρώματά τους. Εγώ μπορώ να προστατέψω τους ανθρώπους μου αν δεν μπορεί η πολιτεία. Να σταματήσετε να απειλείτε τους ανθρώπους μου. Με πλησιάζουν και μου λένε έχουμε γυναίκες και παιδιά. Υπήρχε ψυχολογική πίεση στον ΠΑΟΚ. Εγώ όταν το γήπεδο δεν είναι σωστό δεν το δικαιολογώ, αλλά τους ανθρώπους δεν μπορεί να τους απειλείς και να συμπεριφέρεσαι έτσι».

Για τον τελικό του Βόλου και την απόφαση του Ολυμπιακός-Πλατανιάς ο Ιβάν Σαββίδης: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να υποβιβαστεί. Εμείς δεν κάναμε τίποτα. Αυτές είναι οι αρχές τους, αλλά είμαστε και εμείς συμμέτοχοι που συμμετέχουμε σε αυτά. Όλες οι ομάδες και οι 16. Εκφράζουμε την θέση μας. Όσο αφορά τον τελικό.

Όταν βγήκα εγώ στο γήπεδο δεν γνώριζα τι είχε γίνει πριν. Για την βία και τα μαχαίρια. Γι’ αυτό είπα ευχαριστώ στους διοργανωτές. Εμείς λάβαμε το σήμα πριν τον τελικό γιατί περιμέναμε προβοκάτσιες. Εγώ πρότεινα στον Μελισσανίδη να να το δούμε μαζί το ματς για να είναι γιορτή. Η αστυνομία δουλεύει σε αυτή την χώρα. Δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν να μην έχουν επαφή στην αερογέφυρα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μαγικός Ολυμπιακός 4-2 την Άστον Βίλα και με το ένα πόδι στον τελικό του Conference League

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Μπαρτσελόνα (92-58) και πάει Βερκελώνη για την πρόκριση στο FinalFour

Euroleague: Σωστά έπραξαν οι διαιτητές στον αγώνα Μακάμπι-Παναθηναϊκός – Τι λέει για το Ολυμπιακος-Μπαρτσελόνα

Ολυμπιακός έχασε από την Μπαρτσελόνα 82-80 – Διαιτητικό σφύριγμα σε νεκρό χρόνο

Ο ΠΑΟΚ «ξέρανε» την ΑΕΚ στο 90΄ (3-2) και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr