ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Τον Ιούνιο του 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 38 εκατομμύρια ευρώ.
Την περασμένη εβδομάδα, από τις 27 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2017, τα κέρδη που μοίρασε το «Πάμε Στοίχημα» ξεπέρασαν τα 8 εκατομμύρια ευρώ.
Επιπλέον κέρδη από το «Πάμε Στοίχημα» με το Super Παρολί
Οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αμετάβλητες.
Το «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει τρία Super Παρολί το Σάββατο 8 Ιουλίου και την Κυριακή 9 Ιουλίου.
Το Super Παρολί του Σαββάτου 8 Ιουλίου περιλαμβάνει τα over 2,5 στους αγώνες Ίντερ Τούρκου-Γιβασκίλα, Αάλεσουντ-Μόλντε και Χάκεν-Μάλμε.
Την Κυριακή 9 Ιουλίου το πρώτο Super Παρολί έχει τις νίκες της Νόρκεπινγκ, της ΑΪΚ Στοκχόλμης και της Βίκινγκ και το δεύτερο περιλαμβάνει τις νίκες της Κρουζέιρο, της Μποταφόγκο και της Σάντος.























































