ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ολυμπιακός διανύει περίοδο αγωνιστικής κρίσης, όπως απέδειξε κι απόψε παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 μέσα στο “Καραϊσκάκη” που ήταν άδειο λόγω τιμωρίας, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.
Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από δύο πέναλτι, του Μανιά στο 55΄ και του Τζούρτζεβιτς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Ο Ολυμπιακός μετρά ήδη τέσσερις χαμένους βαθμούς ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές κι αυτό ενδεχομένως να προοιωνίζεται εξελίξεις, αφού η εικόνα των «ερυθρόλευκων», από τον αγώνα με τη Λαμία κι ένθεν, είναι απογοητευτική, οπότε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, την ερχόμενη αγωνιστική, θα είναι κομβικής σημασίας για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.
Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ζιλέ, Ένχελς, Ρομαό (78’ Ανδρόυτσος), Φιγκέιρας, Ζντιέλαρ, Οφόε, Μάριν, Σεμπά (57’ Πάρντο), Καρσελά (57΄ Εμενίκε), Τζούρτζεβιτς
Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μαντίντα (77’ Κυριακόπουλος), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μανιάς (71’ Δουβίκας), Καλτσάς, Ισνάλντο (60’ Τσουκαλάς)























































