ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βραζιλία, Κόστα Ρίκα, Μουντιάλ, Παγκόσμιο Κύπελλο 2014, Ποδόσφαιρο, Φερνάντο Σάντος,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για το πώς θα παίξει η Εθνική Ελλάδος απέναντι στην Κόστα Ρίκα, για να προχωρήσει ακόμη περισσότερο στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, μίλησε ο Φ. Σάντος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στο Αρακαζού.
«Και σε άλλα παιχνίδια παίξαμε με τρεις επιθετικούς ή επιθετικογενείς παίκτες. Έχουμε επίσης την τύχη να διαθέτουμε πλάγια μπακ με επιθετικές αρετές. Η Κόστα Ρίκα αγωνίζεται με 5-4-1, οπότε είναι τελείως διαφορετικός αντίπαλος από την Ακτή Ελεφαντοστού. Θα βρούμε πρώτα την κατάλληλη στρατηγική και μετά θα δούμε ποιοι παίκτες μπορούν να εξυπηρετήσουν τους προσανατολισμούς μας. Το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα έχει αύριο, θέλουμε και μπορούμε να περάσουμε, αλλά για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Εγώ αυτό που θέλω από τους ποδοσφαιριστές μου είναι να τους ηρεμήσω, με χαμηλά το κεφάλι. Θεωρώ πολύ σημαντικό το περιστατικό στις 17 του μηνός. Όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε ικανοί για μεγάλα πράγματα», δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος.
Για την Κόστα Ρίκα, ο προπονητής της Εθνικής μας προειδοποίησε «Είναι πολύ δύσκολη ομάδα. Ανήκε στον λεγόμενο “όμιλο του θανάτου” και όλοι την είχαν “σκοτωμένη”, αλλά πέρασε από το δεύτερο παιχνίδι. Αυτό δεν το κατάφερε εκμεταλλευόμενη τις κλιματολογικές συνθήκες, αλλά γιατί είναι πολύ καλή ομάδα κι έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος».























































