ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H Γερμανία νίκησε με 1-0 τη Γαλλία, στο «Μαρακανά» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή της αποψινής αναμέτρησης ανάμεσα στη Βραζιλία και την Κολομβία.
Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ, πέτυχε στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ματς Χούμελς με κεφαλιά μετά από κτύπημα φάουλ του Κρόος.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν ελάχιστες, καθώς οι Γάλλοι δεν μπορούσαν εύκολα να διασπάσουν τη γερμανική άμυνα και όταν το κατάφερναν έβρισκαν μπροστά τους τον Νόιερ.























































