ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έπρεπε να περάσει σχεδόν μια εικοσαετία στον αθλητισμό για να φθάσει στη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσιάμη ο οποίος σε ηλικία 36 ετών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του τριπλούν κατά την 6η και τελευταία ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου στο Βερολίνο.
Ο έμπειρος άλτης ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου αφού είχε καλύτερη προσπάθεια (την τρίτη) στα 16.78μ που είναι και η καλύτερη εφετινή του επίδοση.
Το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Νέλσον Εβόρα (Πορτογαλία) με 17.10μ και το ασημένιο ο Αλέξις Κοπέλο (Αζερμπαϊτζάν) με 16.93μ.
Με το χάλκινο μετάλλιο του Τσιάμη η Ελλάδα έφθασε τα 6 μετάλλια στη διοργάνωση, αφού προηγήθηκαν τα χρυσά της Στεφανίδη, της Παπαχρήστου και του Τεντόγλου, καθώς και τα ασημένια της Κυριακοπούλου και της Μπελιμπασάκη.























































