Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτή είναι η φωτογράφιση των καλύτερων αθλητών του Κέμπριτζ για φιλανθρωπικό σκοπό (φωτο)

Αυτή είναι η φωτογράφιση των καλύτερων αθλητών του Κέμπριτζ για φιλανθρωπικό σκοπό (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι καλύτερες αθλήτριες και αθλητές από το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ έβαλαν στην άκρη τις αναστολές τους, αλλά και τα ρούχα τους, και πόζαραν όπως γεννήθηκαν, προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες απεικονίζουν φοιτητές από τις ομάδες ξιφασκίας, ποδοσφαίρου, νέτμπολ, κολύμβησης και λακρός του πανεπιστημίου, να ποζάρουν ολόγυμνοι μεν, εξοπλισμένοι δε με ειδικά βοηθήματα των αθλημάτων τους, τα οποία κρύβουν τα επίμαχα σημεία των κορμιών τους.

Με φόντο ορισμένες από τις πιο ιστορικές γωνιές του πανεπιστημίου, όπως τη διάσημη Μαθηματική Γέφυρα του Queens’ College, τη βιβλιοθήκη και την τραπεζαρία του Corpus Christi College, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες εντυπωσιάζουν με τις ιδανικές αναλογίες τους και τα αψεγάδιαστα σώματά τους.

«Απολαύσαμε πολύ τις φωτογραφήσεις, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκαν να γίνουν σχεδόν ξημερώματα, ώστε οι χώροι να είναι άδειοι από τους φοιτητές.

Ένα αστείο στιγμιότυπο ήταν όταν κάποιοι τουρίστες που επισκέπτονταν το Πανεπιστήμιο “έπεσαν” πάνω στη φωτογράφηση στην Μαθηματική Γέφυρα και έμειναν με ανοιχτό το στόμα», λέει η φοιτήτρια Emma Teal, μία από τις διοργανώτριες.

Οι φωτογραφίες του Kevin Low θα συνθέσουν ένα ημερολόγιο που θα αρχίσει να πωλείται στο τέλος του έτους έναντι 10 λιρών.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν σε διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς, για την καταπολέμηση των διατροφικών διαταραχών, την υποστήριξη θυμάτων βιασμών στις πανεπιστημιουπόλεις κ.α.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: «Όλα δείχνουν ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου»

Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είχε σειρά συναντήσεων

Η ιδιαίτερη σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τον βασιλιά Κάρολο – «Είναι η κόρη που δεν έχει»

Ο καρκίνος της Κέιτ – Παγκόσμια συγκίνηση, αναλυτικά η κατάσταση

Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο και άρχισε χημειοθεραπεία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr