Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξυλοκοπήθηκε Έλληνας διαιτητής στη Λάρισα – Τι είπε στην αστυνομία για τους δράστες

Ξυλοκοπήθηκε Έλληνας διαιτητής στη Λάρισα – Τι είπε στην αστυνομία για τους δράστες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Λάρισα, Ποδόσφαιρο,

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και ολόκληρη η χώρα, για τη δολοφονική επίθεση στο διαιτητή, Θανάση Τζήλο, η οποία και τον έφερε βαριά τραυματισμένο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να έχει αποκαλύψει ήδη τα πρώτα στοιχεία για το απίστευτο συμβάν στη θεσσαλική πόλη. Μιλώντας στην αστυνομία της Λάρισας, έκανε λόγο για τρεις δράστες, τους οποίους και περιέγραψε ως θηριώδεις.

Όσον αφορά δε την επίθεση αυτή καθαυτή, ο άτυχος Έλληνας ρέφερι, τόνισε ότι «ένας με κρατούσε, δύο με χτυπούσαν», φθάνοντας στο νοσοκομείο, όπου άπαντες έμειναν έκπληκτοι από τη βαναυσότητα των χτυπημάτων που είχε δεχθεί.

«Δεν εμπνέει καμία ανησυχία» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας Παναγιώτης Νάνος, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του διαιτητή της Super League Θανάση Τζήλου.

Ο κ. Νάνος σημείωσε επίσης ότι «τα εργαστηριακά αποτελέσματα δείχνουν ευτυχώς ότι δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε σχέση με τις κακώσεις που έχει στο κεφάλι και στα κάτω άκρα» τονίζοντας ότι θα παραμείνει σήμερα για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Σχετικά με την χρόνο που θα χρειαστεί ο κ. Τζήλος να παραμείνει νοσηλευόμενος, ο διοικητής του νοσοκομείο υποστήριξε ότι την Πέμπτη οι γιατροί θα εκτιμήσουν την υγεία του και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει εξιτήριο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

ΑΕΚ: Κέρδισε έδαφος για το πρωτάθλημα – Υπέταξε τον Παναθηναϊκό 3-0

Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η υπόθεση τίτλος – Άφησε βαθμούς στο «Βικελίδης» 1-1 με τον Άρη

ΠΑΟΚ: Επώδυνη ισοπαλία (1-1) στη Λαμία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr