Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tαυτοποιήθηκαν οι τρεις δράστες που ξυλοκόπησαν τον διαιτητή Θανάση Τζήλο

Tαυτοποιήθηκαν οι τρεις δράστες που ξυλοκόπησαν τον διαιτητή Θανάση Τζήλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Λάρισα, Ποδόσφαιρο,

Η ελληνική αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τους τρεις δράστες της επίθεσης κατά του διαιτητή Θανάση Τζήλου και πλέον οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες.

Έτσι, μπαίνει στην τελική ευθεία μπαίνει -όπως όλα δείχνουν- η εξιχνίαση της υπόθεσης του ξυλοδαρμού του Λαρισαίου διαιτητή, αφού οι ανακριτικές αρχές κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτοποίηση και των τριών δραστών της επίθεσης.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο οργανωμένος οπαδός ΠΑΕ της Super League με τα αρχικά Δ.Μ. που μαζί με άλλα δύο άτομα νοίκιασαν το λευκό Polo, που χρησιμοποιήθηκε για το ταξίδι τους στην Λάρισα και ο οποίος φέρεται να συνδέεται με τέσσερα άτομα περιβάλλοντος ιδιοκτήτη ΠΑΕ: έναν εκ των αντιπροέδρων, έναν συνοδό του προέδρου της, έναν επώνυμο οργανωμένο οπαδό της και έναν εξωδιοικητικό παράγοντα.

Στο blog «dikisports.blogspot.com» αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η ταυτοποίηση έγινε με δύο ερασιτεχνικά video και με τις κάμερες ασφαλείας είτε της περιοχής που έλαβε χώρα ο ξυλοδαρμός είτε της Εθνικής οδού.

Το πλέον εντυπωσιακό στιγμιότυπο που καταγράφηκε στην επιστροφή των δραστών προς την Αττική, είναι η στάθμευση του αυτοκινήτου σε Sex Shop! Και οι τρεις επιβάτες επισκέφθηκαν το κατάστημα, αλλά δεν διευκρινίστηκε ακόμη αν αγόρασαν κάτι».

Τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως οι αρχές «άνοιξαν» τα τηλέφωνα ιδιοκτήτη ΠΑΕ, του 46χρονο Δ.Μ. κάτοικο Φαλήρου, που έχει ταυτοποιηθεί και είναι ο καθοδηγητής των φυσικών αυτουργών και ο άνθρωπος που νοίκιασε το λευκό Polo με το οποίο οι τρεις δράστες, πήγαν και ήρθαν από τη Λάρισα. Η ΕΠΟ με ψήφισμά της είχε πει: «Η επίθεση στον Τζήλο στοχεύει στην επιβολή νόμου ζούγκλας στο άθλημα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δυο Σομαλοί που λήστεψαν και προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη

Ελευσίνα: 44χρονος καταδίωξε την πρώην του και εμβόλισε το αυτοκίνητό της επτά φορές

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr