ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο,

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μήνυση και στους πέντε διαιτητές που ορίστηκαν από την ΚΕΔ στην αναμέτρηση με τον Βόλο, με την κατηγορία της δωροδοκίας, κατέθεσε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.
Οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην μηνυτήρια αναφορά τους υποστηρίζουν ότι η διαιτητική πεντάδα παραβίασε το άρθρο 132 παρ. 1,4 του N.2725/99 και ως εκ τούτου έχει ξεκινήσει η αυτόφωρη διαδικασία αναζήτησης, σύλληψης και προσαγωγής των Φωτιά Βασίλειου (διαιτητής του αγώνα Βόλος ΝΠΣ – Ολυμπιακός), Σάββα Νικολάου, Φίλου Δημήτριου (βοηθοί στην ίδια αναμέτρηση), Ευαγγέλου Άγγελου (Video Assistant Referee) και Φωτόπουλου Ανδρέα (Video Assistant Referee), με την αυτόφωρη διαδικασία να λήγε στις 23:59 της 23/12/2019.
Οι διαιτητές από την πλευρά τους αποφάσισαν το απόγευμα της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου, να ξεκινήσουν αποχή από την 17η αγωνιστική και όχι από την 18η όπως είχε αρχικά αποφασιστεί.
Αρχικά, είχε αποφασιστεί να γίνει αποχή μετά τα κρούσματα των μηνύσεων από τον Αχιλλέα Μπέο και άλλους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η επίθεση με κροτίδες στο σπίτι του διαιτήτη Ευαγγέλου, ο οποίος ήταν διαιτητής VAR στο παιχνίδι ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός, φαίνεται πως αποτέλεσε τη σταγόνα που «ξεχείλισε το ποτήρι» για τους διαιτητές, μετατρέποντας την σε επ’ αόριστον αποχή .
Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οι διαιτητές αναμένεται να στείλουν επιστολή στη Σούπερ Λιγκ και την ΕΠΟ, και να κάνουν και επίσημα γνωστή, την απόφαση τους.






















































