ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τρία μετάλλια και ένα ατομικό ρεκόρ επέστρεψε από το διεθνές μίτινγκ «FFN Golden Tour Camille Muffat» της Γαλλίας ο ΟΠΑΠ Champion Απόστολος Χρήστου, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση εν όψει της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο 25χρονος πρωταθλητής της κολύμβησης κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στα 50 μ. ύπτιο πετυχαίνοντας χρόνο 25.21.
Επίσης, χάρισε δύο χάλκινα μετάλλια στην Εθνική Ομάδα Κολύμβησης, εκ των οποίων ένα στα 100 μ. ύπτιο με χρόνο 53.71, και ένα στα 200 μ. ύπτιο με χρόνο 1.58.58.
Παράλληλα, πέτυχε ατομικό ρεκόρ στα 100 μ. ελεύθερο (48.89) και έγινε ο δεύτερος Έλληνας κολυμβητής με χρόνο κάτω από 49 δευτερόλεπτα.
Με τη σπουδαία επίδοσή του και τα τρία μετάλλια που κέρδισε στα αγωνίσματα του υπτίου, ο Απόστολος Χρήστου αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή της ελληνικής αποστολής.
Οι επόμενοι στόχοι του ΟΠΑΠ Champion είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, καθώς και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο, όπου θα αγωνιστεί στα 100 μ. ύπτιο και στη σκυταλοδρομία 4×100 μ. ελεύθερο.























































