ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ, Στοιχήματα,

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την πρώτη εβδομάδα επαναλειτουργίας των καταστημάτων ΟΠΑΠ, από τις 12 έως τις 19 Απριλίου 2021, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 11 εκατομμύρια ευρώ.
Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στο Λέχαιο Κορινθίας, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα» και «Τελικό Αποτέλεσμα & Οver/Under 2,5» σε εννέα αγώνες από την Premier League, τη Super League, τη Serie A και τη La Liga και με 3 ευρώ κέρδισε 7.480,41 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 19 Απριλίου, στο ιπποδρόμιο του Kenilworth, στο Βipot (σωστή πρόβλεψη του ίππου που θα τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις σε έξι συνεχόμενες κούρσες) ένας νικητής από την Αθήνα κέρδισε 2.108,80 ευρώ.






















































