ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας της Ουγκάντα, βρέθηκε θετικό στην παράλλαξη «Δέλτα» του κορωνοϊού μετά την άφιξή του στην Ιαπωνία, μετέδωσε το Kyodo News.
Αυτό το περιστατικό ενίσχυσε τις ανησυχίες ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες ενδέχεται να οδηγήσουν σε ένα νέο κύμα μολύνσεων.
Το Reuters με τη σειρά του μετέδωσε ότι ένας προπονητής της Ουγκάντα βρέθηκε θετικός μετά την άφιξή του στην Ιαπωνία το Σάββατο.
Ένα άλλο μέλος της Ουγκάντα, ένας αθλητής, βγήκε θετικός στον κορωνοϊό στην πόλη φιλοξενίας της ομάδας, Ιζουμισάνο.
Αν και ένα μέλος βγήκε θετικό στον ιό στο αεροδρόμιο, τα υπόλοιπα ταξίδεψαν στην πόλη υποδοχής με λεωφορείο, συνοδευόμενα από τρεις αξιωματούχους της πόλης, δήλωσε αξιωματούχος της Ιζουμισάνο.
Όλοι οι επιβαίνοντες στο λεωφορείο ορίστηκαν «στενές επαφές» ημέρες αργότερα.
Οι Ιάπωνες ειδικοί ανησυχούν για μια νέα αύξηση των κρουσμάτων στο Τόκιο καθώς και για την εξάπλωση πιο πολύ μεταδοτικών μεταλλάξεων.
Στην Ιαπωνία κυβέρνηση και διοργανωτές έχουν δεσμευτεί να κάνουν τους Αγώνες, που ξεκινούν στις 23 Ιουλίου, «ασφαλείς».























































