Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βραδιά εθνικών ομάδων απόψε με κρίσιμα παιχνίδια στο Nations League

Βραδιά εθνικών ομάδων απόψε με κρίσιμα παιχνίδια στο Nations League
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ, Στοιχήματα,

Η προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League ξεκινάει απόψε. Δέκα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις τέσσερις αναμετρήσεις της 1ης κατηγορίας.

Στον 1ο όμιλο το μεγάλο παιχνίδι γίνεται στο Ζάγκρεμπ, το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Κροατία και τη Δανία. Πρωτοπόρος είναι η Δανία με 9 βαθμούς και στη 2η θέση βρίσκεται η Κροατία με 7.

«Τελικός» για Κροατία και Δανία, ψάχνει την 1η νίκη η Γαλλία

Η κάτοχος του θεσμού και πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία είναι ουραγός στον όμιλο με 2 βαθμούς. Κυνηγάει την 1η νίκη της απόψε στο Παρίσι κόντρα στην Αυστρία, η οποία έχει 4 πόντους, για την περάσει στη βαθμολογία.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στους αγώνες Γαλλία-Αυστρία (21:45) και Κροατία-Δανία (21:45) την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Στο 2ο όμιλο της 1ης κατηγορίας η Ολλανδία και το Βέλγιο παλεύουν για την 1η θέση. Οι «οράνιε» έχουν πάρει προβάδισμα 3 βαθμών χάρη στη νίκη τους με 1-4 στο Βέλγιο. Πριν αναμετρηθούν ξανά στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου, η Ολλανδία αντιμετωπίζει απόψε στη Βαρσοβία την Πολωνία και το Βέλγιο υποδέχεται στις Βρυξέλλες την Ουαλία. Στη βαθμολογία η Ολλανδία έχει 10 βαθμούς, το Βέλγιο 7, η Πολωνία 4 και η Ουαλία 1.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στα παιχνίδια Πολωνία-Ολλανδία (21:45) και Βέλγιο-Ουαλία (21:45) την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Το πρόγραμμα της 3ης και της 4ης κατηγορίας του Nations League

Τέσσερις αγώνες γίνονται σήμερα και στην 3η κατηγορία του Nations League. Στον 1ο όμιλο διεξάγονται τα παιχνίδια Τουρκία-Λουξεμβούργο (21:45) και Λιθουανία-Νησιά Φερόες (21:45) και στον 3ο όμιλο τα ματς Καζακστάν-Λευκορωσία (17:00) και Σλοβακία-Αζερμπαϊτζάν (21:45).

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι 2 αναμετρήσεις του 1ου ομίλου της 4ης κατηγορίας, Λετονία-Μολδαβία (19:00) και Λιχτενστάιν-Ανδόρα (21:45).

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές του Pamestoixima.gr για όλα τα σημερινά παιχνίδια του Nations League.

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr

Για τους 4 αγώνες της 1ης κατηγορίας προσφέρονται και τα ακόλουθα ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις:

Γαλλία-Αυστρία: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Να σκοράρει ο Ολιβιέ Ζιρού – Σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1.
Βέλγιο-Ουαλία: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Να σκοράρει ο Κέβιν Ντε Μπρούιν – Σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1.
Πολωνία-Ολλανδία: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Να σκοράρει ο Βουτ Βέγκχορστ.
Κροατία-Δανία: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Να σκοράρει ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του Eurojackpot με συμμετοχή και της χώρας μας – Έως τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το αποψινό έπαθλο των 30 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr