ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Εύη Σιμοπούλου
Δημοσιογράφος

Το Heathrow δεν είναι πλέον το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ευρώπης

Το Heathrow δεν είναι πλέον το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ευρώπης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το αεροδρόμιο Heathrow δεν είναι πλέον το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ευρώπης, αφού υπέστη απώλειες 1,5 δισεκατομμυρίων λιρών στους πρώτους εννέα μήνες του 2020, λόγω του Covid-19.

Μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου, ο αριθμός των επιβατών μειώθηκε κατά περισσότερο από 84% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2019, με αποτέλεσμα το αεροδρόμιο Charles de Gaulle στο Παρίσι Charles να το ξεπεράσει.

Τα έσοδα μειώθηκαν επίσης κατά 72% τους ίδιους τρεις μήνες, ενώ τα κέρδη προ φόρων και τόκων μειώθηκαν στα 37 εκατομμύρια λίρες.

Μόνο 22,6 εκατομμύρια επιβάτες προβλέπεται να έχουν χρησιμοποιήσει το Heathrow το 2020, σε σύγκριση με τα 29,2 εκατομμύρια που προβλέπονταν για το έτος τον Ιούνιο.

Η εταιρεία αναθεώρησε σημαντικά τις προβλέψεις της για το 2021, καθώς η πανδημία και οι περιορισμοί του κορωνοϊού συνεχίζουν να πλήττουν τα αεροπορικά ταξίδια, υπολογίζοντας ότι το επόμενο έτος θα έχουν 37,1 εκατομμύρια επιβάτες, σε σύγκριση με τις προβλέψεις 62,8 εκατομμυρίων τον Ιούνιο.

Να θυμίσουμε ότι, 81 εκατομμύρια επιβάτες χρησιμοποίησαν το Heathrow το 2019.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ – Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι

Παρίσι-100 χρόνια ΔΟΔ: Μήνυμα στήριξης της υπ. Πολιτισμού της Γαλλίας – Παρέμβαση ΕΣΗΕΑ-ΕΣΠΗΤ για την ασφάλεια των δημοσιογράφων παγκοσμίως

Το Ιράν απάντησε στις αμερικανικές προτάσεις για τον τερματισμό του πολέμου

Το παγωμένο βλέμμα της Ελισάβετ: Ακόμη και πρωθυπουργοί έτρεμαν μπροστά της, αποκαλύπτει βασιλικός βιογράφος

Βρετανία: Το Εργατικό Κόμμα «βράζει» – 22 βουλευτές ζητούν «καρατόμηση» του Κιρ Στάρμερ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr