Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η τζιχαντίστρια – τεκνατζού στρατολογεί “νύφες” για τους τζιχαντιστές!

Η τζιχαντίστρια – τεκνατζού στρατολογεί “νύφες” για τους τζιχαντιστές!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Σάλι Τζόουνς, η 45χρονη Βρετανίδα πρώην μουσικός σε ροκ μπάντα, η οποία αφού προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος, έχει αναλάβει ειδική αποστολή να “στρατολογεί” νεαρά κορίτσια από τη Βρετανία για τους τζιχαντιστές.

Η Σάλι Τζόουνς υπόσχεται σε νεαρές που συνομιλεί μαζί τους μέσω Twitter μια “υπέροχη ζωή” εάν εγκαταλείψουν τη Βρετανία και μεταβούν στη Συρία για να ζήσουν στο Ισλαμικό Κράτος.

Ο ρόλος της αποκαλύφθηκε όταν μια Βρετανίδα δημοσιογράφος δημιούργησε στο Twitter ένα ψεύτικο προφίλ, μιας 17χρονης που λεγόταν Αΐσα, η οποία “ψαχνόταν” γύρω από τα τζιχαντιστικά. Σύντομα η Σάλι Τζόουνς άρχισε να συνομιλεί με την υποτιθέμενη 17χρονη Αΐσα για να την προσηλυτίσει στο Ισλαμικό Κράτος.

Η Σάλι Τζόουνς της περιέγραψε μια… ιδανική κοινωνία, όπου “δεν θα χρειαστείς ποτέ ξανά στη ζωή σου χρήματα” και θα “ζεις μια καλή ζωή στη Συρία εάν έρθεις για να γίνεις νύφη τζιχαντιστή”.

Η Σάλι Τζόουνς, που έχει πάρει μεταξύ των τζιχαντιστών το όνομα Σακίναχ Χουσεΐν (Sakinah Hussain), είπε ακόμα στη δημοσιογράφο που υποκρινόταν τη 17χρονη μουσουλμάνα, ότι οι τζιχαντιστές είναι πρόθυμοι να αναλάβουν τα έξοδα του ταξιδιού της στη Συρία, εάν το αποφάσιζε να γίνει νύφη τζιχαντιστή.

Ενδιαφέρον έχει η πληροφορία που αποκάλυψε η Σάλι Τζόουνς συνομιλώντας με τη δημοσιογράφο, ότι κάποιες νεαρές κοπέλες αν και πήραν τα χρήματα για να μεταβούν στη Συρία, τελικά κοροΐδεψαν τους τζιχαντιστές και δεν μετανάστευσαν. “Στείλαμε χρήματα στα κορίτσια για να κάνουν την ιερή μετανάστευση (χιτζράχ – hijrah), αυτές πήραν τα λεφτά αλλά δεν ήλθαν αδελφή μου”, είπε στη δημοσιογράφο.

Η Σάλι Τζόουνς περιέγραψε και την καθημερινότητα των γυναικών στο “χαλιφάτο”. Είπε ότι οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να έχουν καριέρες υπό το νόμο της Σαρία. “Είμαστε σύζυγοι και από εμάς αναμένεται να φροντίζουμε τους άνδρες μας”.

Υπενθυμίζουμε ότι η Σάλι Τζόουνς έφυγε από τη Βρετανία για το Ισλαμικό Κράτος παίρνοντας μαζί και τον δεκάχρονο γιο της για να παντρευτεί έναν 20χρονο τζιχαντιστή από το Μπίρμινγχαμ, τον Τζουναΐντ Χουσεΐν (Junaid Hussain) και αυτός είναι και ο λόγος που οι βρετανικές εφημερίδες την αποκαλούν κοροϊδευτικά “τζιχαντίστρια τεκνατζού”.

Διαβάστε προηγούμενα θέματα για τη Σάλι Τζόουνς:

1. Πρώην Αγγλίδα ροκού πολεμά με το Ισλαμικό Κράτος
2. Και μητέρα και cougar και τζιχαντίστρια (φωτογραφία)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μας εμπαίζουν; Η Μεγάλη Βρετανία εισάγει ρωσικό πετρέλαιο

Οι Κούρδοι επισκευάζουν τα μεσαιωνικά τείχη της Ράκα στη Συρία

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός πολεμά σε τρία μέτωπα τα τζιχάντια και τους «αλλαχκμπαράδες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr