Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μοσάντ βρίσκεται πίσω από τους τζιχαντιστές στο Παρίσι, λέει ο δήμαρχος της Άγκυρας

Η Μοσάντ βρίσκεται πίσω από τους τζιχαντιστές στο Παρίσι, λέει ο δήμαρχος της Άγκυρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Τουρκίας, Μελίχ Γκιοκτσέκ (Melih Gokcek) ισχυρίστηκε δημοσίως ότι η μυστική υπηρεσία του Ισραήλ, η περιβόητη Μοσάντ, βρίσκεται πίσω από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι ως αντίποινα στην πρόθεση της Γαλλίας να αναγνωρίσει Παλαιστινιακό κράτος.

Όσο εξωφρενικοί κι αν είναι αυτοί οι ισχυρισμοί, φανερώνουν δύο πράγματα: α) Ότι οι Τούρκοι θεωρούν την Παλαιστίνη προτεκτοράτο τους και κάνουν τα πάντα για να εμφανίζονται ως οι προστάτες των Παλαιστινίων και β) Τούρκοι πολιτικοί είναι έτοιμοι να υιοθετήσουν κάθε θεωρία συνωμοσίας ή ακόμα και φανταστικά σενάρια ώστε να καταφερθούν εναντίον του Ισραήλ, το οποίο έχει συμμαχήσει με την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αίγυπτο όχι μόνο σε ό,τι αφορά τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο αλλά και για να εξισορροπηθεί η επιθετικότητα των τζιχαντιστών, που τροφοδοτείται και υποκινείται από το καθεστώς της Τουρκίας.

Ο δήμαρχος της Άγκυρας, λοιπόν, είπε δίχως να προσκομίσει ίχνος λογικής απόδειξης ότι η Μοσάντ σχεδίασε τις τζιχαντιστικές επιθέσεις στο Παρίσι. Τις δηλώσεις αυτές έκανε την Κυριακή σε πολιτική εκδήλωση. “Είναι βέβαιο ότι η Μοσάντ βρίσκεται πίσω από τέτοιου είδους περιστατικά. Η Μοσάντ τροφοδοτεί την ισλαμοφοβία προκαλώντας τέτοια περιστατικά”.

Ο Τούρκος Δήμαρχος ισχυρίστηκε ακόμα ότι μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, περίπου 50 τζαμιά και κάποιοι μουσουλμάνοι δέχτηκαν επιθέσεις, αλλά δεν δόθηκε καμία δημοσιότητα σε αυτά τα χτυπήματα. Το που συνέβησαν αυτά τα χτυπήματα, επίσης δεν μπήκε στον κόπο να μας το πει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος της Άγκυρας μαίνεται εναντίον του Ισραήλ. Το καλοκαίρι είχε ζητήσει μέσω Twitter να κλείσει η Ισραηλινή Πρεσβεία στην Τουρκία, επειδή “δεν θέλουμε αντιπροσωπεία δολοφόνων στην Τουρκία”, είχε γράψει. Αυτά τα λέει ένας Τούρκος πολιτικός την ώρα που το κράτος του δολοφονεί Κούρδους και Αλεβίτες για… ψύλλου πήδημα, να μην αναφερθούμε στα όσα έχουμε τραβήξει εμείς οι Έλληνες από την παράνοια του τουρκικού ιμπεριαλισμού.

Να σημειωθεί ότι ο Μελίχ Γκιοκτσέκ, που ανοίγει το στόμα του και λέει ό,τι του κατέβει χωρίς καμία απόδειξη, εκλέγεται δήμαρχος της Άγκυρας από το 1994.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 28 Σύρους στρατιώτες

Ισραηλινός αξιωματούχος με παράδειγμα από την Παλαιά Διαθήκη εξήγησε το πλήγμα του Ισραήλ στο Ιράν

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

Τι ακολουθεί μετά το ισραηλινό χτύπημα-απάντηση στο Ιράν

Το Ισραήλ απάντησε στο Ιράν «οφθαλμόν αντί οφθαλμού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr