ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρωσία: Οι Ρώσοι πιλότοι ποτέ δεν αστοχούν στη Συρία

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ρωσία απορρίπτει τις κατηγορίες πως οι αεροπορικές επιδρομές της ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος έχουν θύματα και άμαχους.

«Οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις δεν έχουν πραγματοποιήσει κανένα χτύπημα εναντίον αμάχων στη Συρία», δήλωσε ο συνταγματάρχης των ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων, Βίκτορ Μποντάρεφ.

Οι Ρώσοι πιλότοι είναι καλά εκπαιδευμένοι και «ποτέ δεν αστόχησαν και ποτέ δεν χτύπησαν σχολεία, νοσοκομεία ή τζαμιά», πρόσθεσε οΜπονταρεφ.

Ο συνταγματάρχης επεσήμανε ότι η εναέρια εκστρατεία, η οποία διεξάγεται από τη Ρωσία εναντίον των ισλαμιστών στη Συρία, έχει προγραμματιστεί σχολαστικά και οι ρωσικές δυνάμεις συνεργάζονται στενά με την συριακή ηγεσία.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η ανάπτυξη του αντιπυραυλικού συστήματος S-400 στη Συρία βοήθησε «στην αποκατάσταση της τάξης στο εναέριο χώρο της Συρίας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε ο πρώην ΥΠΕΞ του Ιράν από τραύματα επίθεσης

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την εξόντωση του γραμματέα του ηγέτη της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

Ελλάδα: «Εντελώς αντιπαραγωγικές» οι ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

Νετανιάχου: «Θα συνεχίσουμε να πλήττουμε τη Χεζμπολάχ με δύναμη, ακρίβεια και αποφασιστικότητα»

IDF: Νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Ναΐμ Κασέμ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr