Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το 2016 το Ισλαμικό Κράτος θα επιδιώξει να φέρει την “Αποκάλυψη”

Το 2016 το Ισλαμικό Κράτος θα επιδιώξει να φέρει την “Αποκάλυψη”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζει να σφαγιάσει χιλιάδες αμάχους σε δημόσιους χώρους ανά τον πλανήτη μέσα στο 2016, καθώς απελπισμένα θέλει να σύρει τη Δύση στην τελική μάχη που θα προκαλέσει την “Αποκάλυψη”, γράφει η βρετανική Express.

Το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα πάντα με την Express, θα ενεργοποιήσει εκατοντάδες εν ύπνω πυρήνες σε δεκάδες χώρες ώστε να προκαλέσει ένα τόσο μεγάλο μακελειό που θα αναγκάσει όλες τις δυτικές δυνάμεις να στείλουν στρατεύματα στη Μέση Ανατολή, στρατεύματα που θα πορευτούν στην αποκαλυπτική μάχη που περιγράφουν οι μουσουλμανικές εσχατολογικές γραφές.

Στην πόλη Νταμπίκ της Συρίας οι τζιχαντιστές θεωρούν ότι ο μουσουλμανικός μεσσίας, ο Μαχντί, θα πετύχει την τελική μάχη (αποκάλυψη) ενάντια σε όσους είναι ενάντιοι στον ισλαμικό νόμο (Σαρία).

Σε κηρύγματά τους οι τζιχαντιστές έχουν αναφέρει ότι «Θα κάψουμε τις στρατιές των σταυροφόρων στην Νταμπίκ», «Σας περιμένουμε στην Νταμπίκ», και η ημέρα της Κρίσεως θα φτάσει όταν «οι Ρωμαίοι θα φτάσουν στη γη της Νταμπίκ».

Η πόλη Νταμπίκ κατέχεται από το Ισλαμικό Κράτος από τον Απρίλιο του 2014. Βρίσκεται βορειοανατολικά του Χαλεπιού, όπως μπορείτε να δείτε και στον χάρτη:

Σύμφωνα με τις προφητείες, τζιχαντιστές θα συλλάβουν Ρωμαίους στρατιώτες. Αυτοί μπορεί να είναι σε ελεύθερη ερμηνεία Αμερικανοί ή άλλοι δυτικοί.

Τότε, ρωμαϊκός στρατός θα φτάσει στη Νταμπίκ και θα ζητήσει από όλους τους μουσουλμάνους να παραμερίσουν, για να πολεμήσουν μόνο εκείνους που κρατάνε τους αιχμαλώτους. Τότε όλοι οι μουσουλμάνοι θα ενωθούν ενάντια στους Ρωμαίους για να τους πολεμήσουν.

Όταν η μάχη ξεκινήσει το 1/3 των μουσουλμάνων μαχητών θα τραπεί σε φυγή και αυτούς ο Αλλάχ ποτέ δεν θα τους συγχωρέσει. Το άλλο 1/3 θα πέσει στη μάχη και θα γίνουν μάρτυρες και το άλλο 1/3 θα καταλάβει τη Νέα Ρώμη, δηλαδή την Κωνσταντινούπολη. Τώρα τελευταία το Ισλαμικό Κράτος έχει “αλλάξει” τις προφητείες και μιλά για την Πρεσβυτέρα Ρώμη, δηλαδή τη Ρώμη της Ιταλίας.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 50 τρομοκρατικές επιθέσεις σε 18 χώρες που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 1.100 ανθρώπους και έχουν τραυματίσει 1.700, από τότε που ανακήρυξε το “χαλιφάτο” του στις αρχές του 2014.

Σύμφωνα με τον αναλυτή Θέοντορ Καράσικ (Theodore Karasik), που ασχολείται με θέματα γεωπολιτικής, το 2016 το Ισλαμικό Κράτος θα εξαπολύσει πολλές και ισχυρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη.

Ο ίδιος προειδοποίησε ότι έχει εντοπίσει στα ΜΜΕ που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος μια διάθεση να επισπευσθεί η τελική μάχη της Αποκάλυψης, στην Νταμπίκ.

“Πρώτα όμως θα θελήσει να δείξει την παγκόσμια διάστασή του με ζήλο… [Με τρομοκρατικές επιθέσεις] από πυρήνες, μοναχόλυκους, να χτυπήσει ορόσημα και [χιλιάδες] αμάχους σε δεκάδες χώρες σε όλο τον πλανήτη”.

“Υπάρχουν περίπου 40 θυγατρικές οργανώσεις του Ισλαμικού Κράτους παγκοσμίως με εκατομμύρια υποστηρικτές και πιστούς. Το νέο έτος ίσως να σημάνει νέες τρομοκρατικές επιθέσεις”.

“Το Ισλαμικό Κράτος είναι ‘αερομεταφερόμενη επιδημία’ και παραμένει εύρωστο καθώς το κίνημα εισέρχεται και σε μια νέα μαχητική και επιθετική φάση”.

“Ο βαθμός ικανότητας του Ισλαμικού Κράτους να προκαλέσει καταστροφή ανά τον κόσμο, δείχνει ότι το 2016 θα είναι πολύ πιο χαοτικό από ό,τι το 2015”.

“Η απειλή είναι πραγματική και είναι ειλικρινά απαραίτητη η διεθνής, περιφερειακή και τοπική συνεργασία, η οποία θα δοκιμαστεί ξανά και ξανά”.

Οι προειδοποιήσεις του Θέοντορ Καράσικ έρχονται σε μια χρονική στιγμή που οι δυτικές πρωτεύουσες είναι σε συναγερμό φοβούμενες τζιχαντιστική επίθεση μέσα στις γιορτές.

Σε ό,τι αφορά το τελευταίο μήνυμα του Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, ο οποίος απείλησε ότι το Ισλαμικό Κράτος θα εισβάλει στη Σαουδική Αραβία και θα θάψει όλους τους Ισραηλινούς στην Παλαιστίνη, ο Θέοντορ Καράσικ θεωρεί ότι τώρα ο “χαλίφης” της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος θα επιταχύνει την εκστρατεία τρομοκρατίας του.

Σύμφωνα με τον Καράσικ, ο Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι ακολουθεί ένα σχέδιο που έχει ανακοινωθεί από το 2014, δηλαδή πρώτα να επεκταθεί στη Μέση Ανατολή και στη συνέχεια να καταλάβει την αραβική χερσόνησο μέχρι το 2019. “Το Ισλαμικό Κράτος φαίνεται να τηρεί ακόμα αυτό το σχέδιο και τους στόχους του”.

“Θέλουν να αποσταθεροποιήσουν τον Λίβανο, το Ισραήλ, την Ιορδανία και τα αραβικά κράτη του Περσικού Κόλπου. Το μήνυμά τους είναι ξεκάθαρο: Το Ισλαμικό Κράτος θα συνεχίσει να προκαλεί τους εχθρούς του είτε βρίσκονται κοντά είτε μακριά”.

Ο Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι “χλευάζει την Αμερική και τους συμμάχους της που φοβούνται να στείλουν χερσαία στρατεύματα ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, να τα πολεμήσει στη Νταμπίκ, δηλαδή στο πεδίο μάχης της Αποκάλυψης”.

“Αυτού του είδους η συνθηματολογία πείθει τα ακροατήρια των τζιχαντιστών, όπου κι αν βρίσκονται”.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει παρακλάδια στη Χερσόνησο του Σινά, στη Λιβύη και σε άλλες χώρες της βόρειας Αφρικής όπως στην Τυνησία, στην Υεμένη, στο Αφγανιστάν, στις Φιλιππίνες, στην Ινδονησία, στον Καύκασο, στην Τουρκία, στα Βαλκάνια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Οι Τούρκοι έχτισαν ακόμα έναν οικισμό ισλαμιστών εποίκων στη Β/Δ Συρία

Χαμάς για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Φυσικό δικαίωμα των χωρών να αμυνθούν

Οι Ιρανοί μετακινούν ντρόουν κι επιθετικούς πυραύλους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr