ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο κήρυξε την Παρασκευή την πατρίδα του σε «κατάσταση έκτακτης οικονομικής ανάγκης».
Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, η εφημερίδα της κυβέρνησης δημοσίευσε διάταγμα «που κηρύσσει Κατάσταση Οικονομικής Ανάγκης σε όλη την εθνική επικράτεια για 60 ημέρες».
Ο Λούις Σάλας, υπουργός Οικονομικών της χώρας, ανέφερε στην κρατική τηλεόραση ότι με το διάταγμα η κυβέρνηση μπορεί να χορηγήσει έκτακτους πόρους σε δημόσιες οντότητες και να σχεδιάσει ειδικά μέτρα για να αντιμετωπίσει φαινόμενα αθέτησης υποχρεώσεων. Επιπλέον οι υπουργοί έχουν την δυνατότητα να επιβάλλουν περιορισμούς για να προστατεύσουν το εθνικό νόμισμα.
Το διάταγμα, το οποίο μπορεί να παραταθεί για επιπλέον 60 ημέρες, θα κατατεθεί στο νομοθετικό σώμα και στην συνέχεια στο Ανώτατο Δικαστήριο. Σημειώνεται πως ο κ. Μαδούρο έχει χάσει την πλειοψηφία στην βουλή και οι αντίπαλοι του έχουν υποσχεθεί να τον διώξουν από την θέση του προέδρου μέσα στους επόμενους έξι μήνες.























































