ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνα,


















































Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες, αφρικανική σκόνη και λασποβροχές
Αλ. Τσίπρας για κόκκινα δάνεια: Κρατικά εγγυημένη ληστεία της μικρής και μεσαίας ιδιοκτησίας
Bloomberg: Νομοσχέδιο με υπερεξουσίες στον Ερντογάν για χάραξη ΑΟΖ 200 ναυτικά μίλια σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο
Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρή 24χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας
Ηλιούπολη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 52χρονος που αγνοούταν από τις 11 Μαΐου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας άνδρας μαχαίρωσε τη Δευτέρα δέκα μαθητές έξω από την πύλη ενός σχολείου στη νότια Κίνα, τραυματίζοντας σοβαρά τους δύο από αυτούς, προτού αυτοκτονήσει, στην πιο πρόσφατη από μια σειρά επιθέσεων που σημειώνονται σε σχολεία στη χώρα.
Ο άνδρας επιτέθηκε και μαχαίρωσε έξι αγόρια και τέσσερα κορίτσια έξω από την πύλη ενός δημοτικού σχολείου στην πόλη Χάικου στην νότια επαρχία Χαϊνάν, σύμφωνα με το microblog του κινεζικού τηλεοπτικού δικτύου CCTV.
Τα παιδιά νοσηλεύονται, ενώ δύο φέρουν σοβαρά τραύματα, τα οποία όμως δεν κρίνονται απειλητικά για τη ζωή τους, προσθέτει το δίκτυο.
Η αστυνομία διερευνά μια, όπως την περιέγραψε, «άγρια εγκληματική υπόθεση ακραίων ενεργειών», προστίθεται στο σύντομο δημοσίευμα.
Τα βίαια εγκλήματα είναι σπάνια στην Κίνα σε σχέση με πολλές άλλες χώρες, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί μια σειρά από επιθέσεις με μαχαίρι ή με τσεκούρι, πολλές από τις οποίες είχαν στόχο παιδιά.























































