ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Πρόσφυγες, Συνθήκη Σένγκεν, Σύνοδος Κορυφής, Τουρκία,


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 - Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Υπάτη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες εκφράζει ανησυχίες για τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Τουρκία σύμφωνα με την οποία οι πρόσφυγες θα επαναπροωθούνται στην Τουρκία, όπου ορισμένες εθνικότητες δεν προστατεύονται, δήλωσε ο περιφερειακός διευθυντής της οργάνωσης.
Ο Βενσάν Κοστέλ, διευθυντής της UNHCR για την Ευρώπη, δήλωσε στο ελβετικό ραδιόφωνο RTS πως τα ποσοστά αποδοχής από την Τουρκία προσφύγων από το Αφγανιστάν, το Ιράκ και το Ιράν είναι «πολύ χαμηλά», περίπου 3%.
«Η επαναπροώθηση ανθρώπων που δεν θα έχουν πρόσβαση σε προστασία στην Τουρκία θέτει ένα ορισμένο αριθμό προβλημάτων σε όρους διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου», είπε ο Κοστέλ. «Ελπίζω πως μέσα στις επόμενες 10 ημέρες ένας ορισμένος αριθμός επιπλέον εγγυήσεων θα τεθεί σε εφαρμογή ώστε οι άνθρωποι που επαναπροωθούνται στην Τουρκία να έχουν πρόσβαση στην εξέταση της αίτησής τους (για άσυλο)», είπε.























































