ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ολλανδική κυβέρνηση θα στείλει μια μηχανοκίνητη μονάδα του στρατού της στο βόρειο Ιράκ στο πλευρό των Κούρδων Πεσμεργκά, για να τους υποστηρίξει στον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.
Η ολλανδική κυβέρνηση θα στείλει 25 επιπλέον Ολλανδούς στρατιώτες για να εκπαιδεύσουν τους Κούρδους.
Οι στρατιώτες αυτοί θα αναπτυχθούν κοντά στην πρώτη γραμμή, όπως ενημέρωσαν οι Ολλανδοί υπουργοί Άμυνας και Εξωτερικών το κοινοβούλιο της χώρας τους την Τετάρτη.
Η εκπαίδευση που θα δώσουν οι Ολλανδοί στους Κούρδους θα αφορά συγκεκριμένες επιχειρήσεις ενάντια στους τζιχαντιστές.
Οι Ολλανδοί ξεκαθαρίζουν ότι οι άνδρες τους δεν πρόκειται να εμπλακούν σε μάχη.
Μιλώντας στο ARA News αξιωματικός των Πεσμεργκά, δήλωσε ότι η απόφαση της ολλανδικής κυβέρνησης έγινε αποδεκτή με χαρά από τους Κούρδους του βορείου Ιράκ και ευχαριστούν για την υποστήριξή.
Στην Ερμπίλ, πρωτεύουσα του ιρακινού Κουρδιστάν, ήδη βρίσκονται από τον Φεβρουάριο 100 Ολλανδοί στρατιώτες που εκπαιδεύουν Πεσμεργκά στρατιώτες.
Ολλανδοί κομάντος έχουν εκπαιδεύσει και ιρακινές ειδικές δυνάμεις, σε στρατόπεδα κοντά στη Βαγδάτη.
Η Ολλανδία έχει στείλει και 4 F-16 για να συμμετέχουν στις επιδρομές ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.























































