Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργή! Τουρκόφιλοι τζιχαντιστές εκτέλεσαν δύο άοπλες Κούρδισσες απεσταλμένες (βίντεο)

Οργή! Τουρκόφιλοι τζιχαντιστές εκτέλεσαν δύο άοπλες Κούρδισσες απεσταλμένες (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ένοπλη τουρκόφιλη ισλαμιστική οργάνωση Τζαΐς Αλ Σαμάλ, η οποία συμμετέχει στον λεγόμενο “μετριοπαθή” Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA), ανέλαβε την ευθύνη για την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο Κουρδισσών αξιωματούχων, Σιρίν και της βοηθού της Ζιγιάντ Τζαφάρ τη Δευτέρα, δολοφονία που έχει εξοργίσει τους Κούρδους της Συρίας και την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Οι δύο γυναίκες αξιωματούχοι συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις που διεξάγονταν μεταξύ των Κούρδων του YPG/YPJ και των τουρκόφιλων ισλαμιστών για την παράδοση στους Άραβες των σορών 66 ισλαμιστών που σκοτώθηκαν σε επίθεση που εξαπέλυσαν στα τέλη Απριλίου στην κουρδική πόλη Αΐν Ντακνάκ, στη βόρεια ύπαιθρο της επαρχίας του Χαλεπιού.

Στα τέλη Απριλίου οι τουρκόφιλοι ισλαμιστές επιτέθηκαν στις κουρδικές θέσεις στη βορειοδυτική Συρία αλλά ηττήθηκαν με βαριές απώλειες, αφήνοντας πίσω τους δεκάδες πτώματα συμμαχητών τους.

Οι Κούρδοι μάζεψαν τους νεκρούς Άραβες ισλαμιστές και τους φόρτωσαν σε μια νταλίκα για να τους μεταφέρουν στα μετόπισθεν.

Η εικόνα των νεκρών ισλαμιστών πάνω στη νταλίκα ενόχλησε τότε τους Κούρδους αξιωματούχους, οι οποίοι όχι μόνο καταδίκασαν τη διαπόμπευση των νεκρών αλλά και αυστηρά επέπληξαν τους Κούρδους μαχητές να μην φερθούν ποτέ ξανά έτσι, διαβεβαιώνοντας ότι οι υπεύθυνοι αυτού του θεάματος θα τιμωρούνταν από τις κουρδικές Αρχές.

sdf

Στην ισλαμοκρατούμενη πόλη Αζάζ της βορειοδυτικής Συρίας, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, η οποία προστατεύεται από το τουρκικό καθεστώς, ξέσπασαν διαμαρτυρίες από τους συγγενείς των νεκρών οι οποίοι ζητούσαν οι Κούρδοι να επιστρέψουν τις σορούς.

Ξεκίνησαν λοιπόν διαπραγματεύσεις για να δοθούν οι νεκροί από τους Κούρδους στους Άραβες. Οι συμμορίτες ισλαμιστές μισθοφόροι της Τουρκίας όμως δεν γνωρίζουν ούτε από συνθήκες, ούτε από διαπραγματεύσεις.

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τις Κούρδισσες απεσταλμένες ισχυριζόμενοι ότι με αυτό τον τρόπο θέλησαν να εκδικηθούν τη διαπόμπευση των νεκρών ισλαμιστών στους δρόμους της κουρδικής πόλης Εφρίν.

Σε βίντεο που ανάρτησαν στο διαδίκτυο οι ίδιοι οι τουρκόφιλοι φονιάδες, βλέπουμε τις γυναίκες να πυροβολούνται εν ψυχρώ ενώ είναι άοπλες και έχουν παρασυρθεί σε κάποιο χώρο, όπου προφανώς υποτίθεται θα γίνονταν οι διαπραγματεύσεις.

Να σημειωθεί εδώ ότι αρχικά είχαμε μεταδώσει ότι οι δύο Κούρδισσες ήταν αντάρτισσες αιχμάλωτες των ισλαμιστών. Ήταν όμως κήρυκες και τα τζιχαντιστικά καθάρματα απέδειξαν ότι δεν σέβονται ούτε τους πιο αρχαίους θεσμούς του πολέμου.

Η δολοφονία των Κουρδισσών απεσταλμένων Σερίν και Τζαφάρ θα ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά την ώρα που γίνονταν προσπάθειες να κηρυχτεί κάποια εκεχειρία μεταξύ Κούρδων και ισλαμιστών.

Στη συνέχεια, οι τουρκόφιλοι βομβάρδισαν κουρδικές περιοχές με ρουκέτες. Χτύπησαν την Εφρίν αλλά και την κουρδική συνοικία Σεΐχ Μακσούντ στο Χαλέπι. Στην Εφρίν δεν υπήρξαν απώλειες, ωστόσο, στη Σεΐχ Μακσούντ τραυματίστηκαν 9 άμαχοι συμπεριλαμβανομένων και 2 παιδιών.

Ο φονιάς των δύο άοπλων γυναικών αναγνωρίστηκε ως ο ψυχάκιας ισλαμιστής από την πόλη Αζάζ, Τζαμίλ Σαΐντ. Μάλιστα ο ίδιος, υπερήφανος για το φονικό που διέπραξε, ανάρτησε στο Facebook του το βίντεο που τράβηξε δολοφονώντας τις δύο γυναίκες. Παρατηρείστε πόσα λάικ πήρε από ομοϊδεάτες του “μετριοπαθείς” ισλαμιστές.

fonias

Ο φονιάς, όπως γράφεται στο Twitter, προηγουμένως ήταν μέλος στην Τζαΐς Αλ Θουγάρ, αραβικής δημοκρατικής οργάνωσης συμμαχικής των Κούρδων του YPG, ο οποίος αποσκίρτησε και πέρασε στους τουρκόφιλους τζιχαντιστές. Ως μέλος της Τζαΐς Αλ Θουγάρ έδινε και συνεντεύξεις σε τοπικά Μέσα.

fonias2

Στο διαδίκτυο αναρτήθηκε απόσπασμα από το βίντεο της εκτέλεσης με αγγλικούς υπότιτλους:

Δείτε τα βίντεο της εκτέλεσης εδώ: Τουρκόφιλοι «μετριοπαθείς» εκτελούν δύο Κούρδισσες εν ψυχρώ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Κούρδοι επισκευάζουν τα μεσαιωνικά τείχη της Ράκα στη Συρία

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός πολεμά σε τρία μέτωπα τα τζιχάντια και τους «αλλαχκμπαράδες»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr