ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασιλιάς Κάρολος Γ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ομοφυλόφιλοι, Σκάνδαλο,


















































Η νότια Συρία αναμένεται να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο έδαφος
Συρία: Ένταση στην Ελληνορθόδοξη πόλη Σουκαϊλαμπίγια (Σελευκόβηλος): Οι Έλληνες (Ρωμιοί) της Συρίας ζητούν προστασία και απονομή δικαιοσύνης
Χρυσή ισοπαλία για την αλύγιστη Εθνική Ελλάδας 0-0 με τη Γερμανία
Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ
Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ... σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρώτο θέμα σε όλα τα βρετανικά Μέσα είναι οι φωτογραφίες του Πρίγκιπα Καρόλου που δείχνουν να φιλιέται με νεαρό άνδρα και οι οποίες δημοσιεύτηκαν στην πρώτη σελίδα του περιοδικού Globe.
Κατά το περιοδικό, η φωτογραφία αποτελεί τρανταχτό πειστήριο της διπλής ζωής του «gay ερωτοχτυπημένου πρίγκιπα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας πως η φωτογραφία αυτή –που διέρρευσε από «πηγή της μοναρχίας»– εξανεμίζει οποιαδήποτε ελπίδα ή πιθανότητα να αναλάβει τον θρόνο, μετά τη βασίλισσα Ελισάβετ.
Το παλάτι δεν έχει εκδώσει ακόμα κάποια ανακοίνωση σχετικά με το δημοσίευμα, πιθανότατα όμως θα ζητήσει να «αποκατασταθεί» η αλήθεια από την εφημερίδα.
























































