Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο τουρκικό παραμύθι – Ισχυρίζονται ότι σκότωσαν 104 τζιχαντιστές

Νέο τουρκικό παραμύθι – Ισχυρίζονται ότι σκότωσαν 104 τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πανικόβλητοι οι Τούρκοι από τις εικόνες που αναρτήθηκαν στο Twitter την Παρασκευή, με Αμερικανούς στρατιώτες να μάχονται στη βόρεια Συρία φορώντας τα σήματα του κουρδικού σοσιαλιστικού στρατού YPG/YPJ, που η Άγκυρα θεωρεί “τρομοκρατική οργάνωση”, άρχισαν πάλι τα παραμύθια με τους… δράκους, ότι δήθεν πολεμάνε το Ισλαμικό Κράτος και σκοτώνουν “εκατοντάδες” τζιχαντιστές.

Σύμφωνα με το τελευταίο κραυγαλέο τουρκικό παραμύθι, που γελά όλος ο διεθνής Τύπος μαζί του, οι Τούρκοι εξαπέλυσαν αεροπορικές επιδρομές σε συνεργασία με αεροσκάφη του υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Διεθνούς Συνασπισμού, σε αντίποινα για την πιο πρόσφατη επίθεση που σημειώθηκε σε τουρκική επαρχία στη μεθόριο με τη Συρία, και σκότωσαν 104 τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Προσέξτε, σηκώνονται οι Ρώσοι, κάνουν επιδρομή, άντε να σκοτώσουν στην καλύτερη καμιά 20αριά. Το ίδιο και οι Αμερικανοί. Όταν όμως πετάνε οι Τούρκοι, που όλοι γνωρίζουν πόσο άχρηστοι πιλότοι είναι, με τη μία σκοτώνουν 104 τζιχαντιστές.

Εντάξει, είναι γνωστό ότι οι Τούρκοι λένε εξωφρενικά πράγματα, το πιο εξωφρενικό όμως είναι ότι αυτές οι παλαβομάρες αναμεταδίδονται ως γεγονότα και από το ελληνικό διαδίκτυο. Το έγινε βρε παιδιά, πάλι copy paste το ΑΠΕ που κάνει copy paste ο,τι σαχλαμάρα μεταδίδει η τουρκική προπαγάνδα; Λίγο κριτήριο δεν υπάρχει;

Είναι ντροπή το ελληνικό διαδίκτυο να αναμεταδίδει την τουρκική προπαγάνδα. Και θα έπρεπε όλοι στο διαδίκτυο να είναι άκρως προσεκτικοί!

Στη φωτογραφία αρχείου βλέπετε Τούρκους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα που μάχονται στη Συρία. Για να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Χαμάς ζητά τερματισμό του πολέμου για να απελευθερώσει τους ομήρους – Ο Νετανιάχου θέλει να καταστρέψει τη Χαμάς

Οι Τούρκοι απέλασαν Έλληνα αφού επί ώρες τον κράτησαν στο υγρό τσιμέντο

Γάζα: Ένοπλοι έκλεψαν από τράπεζες εκατομμύρια ευρώ σε ισραηλινά σέκελ

Τουρκία προς Ισραήλ: «Η αναστολή εμπορικών συναλλαγών θα συνεχιστεί μέχρι να εξασφαλιστεί κατάπαυση πυρός στη Γάζα»

Χανίγιε: Η Χαμάς εξετάζει την πρόταση εκεχειρίας με «θετικό πνεύμα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr