ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για BBC, ISIL, ISIS, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση
Νετανιάχου σε Κούσνερ: «Συναντηθήκατε με τους αρχιτέκτονες της χειρότερης σφαγής του εβραϊκού λαού από το Ολοκαύτωμα»
Ο Σαμαράς «ξεσκίζει» τα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη: «Διεθνές ξέπλυμα της Τουρκίας, με "Φιλίες" και κατευνασμούς»
Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να εξαλείψει το Ομάν από τον χάρτη - Τις ίδιες «μαγκιές» έλεγε και για το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισλάμ έχει εμπνεύσει τους αχρείους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος να διαπράττουν τις στυγερές θηριωδίες τους, λέει ο επικεφαλής του τμήματος Θρησκείας και Ηθών του BBC.
Ο Ακίλ Αχμέντ, που είναι μουσουλμάνος, περιέγραψε ως μια “άβολη” αλήθεια ότι η αιμοσταγής τρομοκρατική σέχτα καθοδηγείται από το “ισλαμικό δόγμα”.
“Ακούω τόσους πολλούς ανθρώπους να λένε ότι το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει καμία σχέση με το Ισλάμ – φυσικά και έχει. Δεν κηρύττουν τον Ιουδαϊσμό”.
“Ίσως να είναι λάθος, αλλά αυτά που λένε είναι μια ιδεολογία βασισμένη σε μια φόρμα του ισλαμικού δόγματος. Είναι μουσουλμάνοι. Αυτό είναι ένα γεγονός”.
“Εδώ είναι που προκύπτει η δυσκολία για πολλούς δημοσιογράφους, επειδή η πλειονότητα των μουσουλμάνων δεν συμφωνεί με το Ισλαμικό Κράτος”.
Ο Ακίλ Αχμέντ δήλωσε τα παραπάνω σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Χάντερσφιλντ.























































