ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλιευτικό, Ασία, Ινδονησία, Κίνα, Νότια Σινική Θάλασσα - Θάλασσα της Νότιας Κίνας,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα πολεμική εστία έντασης δημιουργείται για τα καλά στη νοτιοανατολική Ασία, ειδικότερα στη Νότια Σινική Θάλασσα.
Συγκεκριμένα, πολεμικό πλοίο της Ινδονησίας άνοιξε πυρ κατά κινεζικού αλιευτικού σκάφους την Παρασκευή, με συνέπεια τον τραυματισμό ενός ανθρώπου, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας.
Πρόκειται για το τρίτο περιστατικό κλιμάκωσης της βίας μεταξύ των δύο χωρών μέσα στο 2016.
Το ναυτικό της Ινδονησίας δηλώνει ότι έριξε προειδοποιητικές βολές κατά αρκετών σκαφών με κινεζικές σημαίες κοντά στα νησιά Νατούνα, με εκπρόσωπό του να υποστηρίζει στο Reuters ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Η Ινδονησία δεν έχει εκφράσει διεκδικήσεις στη Νότια Σινική Θάλασσα, αλλά είναι αντίθετη στη λογική του Πεκίνου να επιβάλλει ναυτικές διεκδικήσεις στα νησιά Νατούνα, που έχει υπό τον έλεγχό της.
Από την πλευρά του, το Πεκίνο δηλώνει ότι δεν αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ινδονησίας στα νησιά αυτά, παρά το γεγονός ότι η ανακοίνωση του κινεζικού ΥΠΕΞ, αναφέρει ότι το επεισόδιο έγινε σε αμφισβητούμενη περιοχή.























































