Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο κυβερνήτης του Σαγγάριου ένοπλος ζήτησε θανατικές ποινές για τους στασιαστές

Ο κυβερνήτης του Σαγγάριου ένοπλος ζήτησε θανατικές ποινές για τους στασιαστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο ισλαμιστής κυβερνήτης της επαρχίας Σακάρια (Σαγγάριος) και πρώην υπουργός Εσωτερικών (2009), Άβνι Τζος (Avni Coş), στελεχάρα του ισλαμιστικού κόμματος AKP του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ήταν από τους… πρώτους που έπιασαν τα όπλα κατά του πραξικοπήματος παρωδία.

Ο Άβνι Τζος εμφανίστηκε μάλιστα δημοσίως κρατώντας ένα αυτόματο τυφέκιο και κάλεσε, περιτριγυρισμένος από μέλη του ισλαμιστικού AKP, να επιβληθεί η θανατική ποινή σε όσους συμμετείχαν στο πραξικόπημα και να εκτελεστούν.

Μετά το πραξικόπημα “μαϊμού” οι ισλαμιστές στην Τουρκία έχουν εξαπολύσει πρωτοφανές πογκρόμ κατά των πολιτικών τους αντιπάλων, συνδέοντας όποιον τους εναντιώνεται με τους πραξικοπηματίες.

Για τον απόλυτο έλεγχο της Δικαιοσύνης, στις δίκες – εκκαθαρίσεις που στήνονται, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το Σάββατο “καθάρισε” 2.745 μη ισλαμιστικών φρονημάτων δικαστές, ώστε να μην ξεφύγει κανείς από την ισλαμιστική του Δικαιοσύνη.

Εάν στόχος του ημιπαράφρονα ηγέτη της Τουρκίας είναι να μην αφήσει ζωντανό πολιτικό του αντίπαλο, όπως ζητάνε τα μέλη του κόμματός του, τότε η Δικαιοσύνη πρέπει να ελέγχεται απολύτως.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Περίπου 180 κάτοικοι της Γάζας εγκατέλειψαν τον θύλακα μέσω της Ράφα μετά την επαναλειτουργία της διάβασης

Το σουνιτικό Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας σε σιιτικό τζαμί του Ισλαμαμπάντ με τουλάχιστον 31 νεκρούς

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr