ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να βάλει τέλος στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία εξαιτίας των «μη δημοκρατικών πρωτοβουλιών» του προέδρου της, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της υποστήριξής του στην επαναφορά της θανατικής ποινής, ανακοίνωσε το κυβερνών κόμμα της Δανίας.
«Ξεπεράσθηκε η κόκκινη γραμμή αυτού που θα έπρεπε να είναι το ελάχιστο για μια υποψήφια για ένταξη στην Ε.Ε. χώρα», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο εκπρόσωπος του Φιλελεύθερου Κόμματος σε θέματα εξωτερικής πολιτικής Μίχαελ Όστρουπ Γένσεν (Michael Aastrup Jensen).
«Αυτό θα έπρεπε να οδηγήσει όχι μόνο σε μια διακοπή των διαπραγματεύσεων, αλλά στον οριστικό τερματισμό τους και στη διαγραφή της Τουρκίας από τον κατάλογο των υποψήφιων χωρών», δήλωσε.
Το υπουργείο Εξωτερικών δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα του Reuters για σχόλιο.
Την Κυριακή, ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας απείλησε να μπλοκάρει τις διαπραγματεύσεις της Ε.Ε. με την Τουρκία.
Υπενθυμίζουμε ότι σε όλα αυτά που συμβαίνουν, η Ελλάδα έχει γείτονα αυτή την προβληματική χώρα. Κανείς άλλος. (Εξαιρείται η Βουλγαρία).























































