Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι τουρκόφιλοι τζιχαντιστές δείχνουν σε βίντεο αιχμάλωτους άνδρες των SDF (βίντεο)

Οι τουρκόφιλοι τζιχαντιστές δείχνουν σε βίντεο αιχμάλωτους άνδρες των SDF (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τζιχαντιστές της φιλότουρκης οργάνωσης Φαϊλάκ Αλ Σαμ, η οποία μετέχει στον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA) και σχετίζεται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, ανάρτησαν νέο βίντεο στο YouTube στο οποίο επιδεικνύουν άνδρες των υπό κουρδική ηγεσία Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) που έπιασαν αιχμαλώτους στις μάχες νότια της Τζαραμπλούς, δυτικά του Ευφράτη, στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού.

Οι άνδρες αυτοί δεν είναι των κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) αλλά της Τζαΐς Αλ Θουγάρ (Στρατός Επαναστατών), ιδρυτικής οργάνωσης των SDF μαζί με τις YPG.

Είναι η δεύτερη ομάδα αιχμαλώτων που παρουσιάζεται. Το Σάββατο η τουρκμένικη Ταξιαρχία Σουλτάν Μουράντ, επίσης υπό τουρκική διοίκηση, έδειξε άλλους τρεις αιχμαλώτους των SDF, τους οποίους μάλιστα και βασάνισε (δείτε βίντεο εδώ).

Οι φιλότουρκοι τζιχαντιστές επιτίθενται στις θέσεις των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων υποστηριζόμενοι από την τουρκική πολεμική αεροπορία, το τουρκικό πυροβολικό και τουρκικά άρματα μάχης.

Οι μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων δεν έχουν αεροπορική υποστήριξη από κανέναν “σύμμαχό” τους, Αμερικανούς ή Ρώσους, με αποτέλεσμα να δίνουν άνισο και τιτάνιο αγώνα.

Ήδη πολλοί αναρωτιούνται μέχρι που θα αφήσουν Αμερικανοί και Ρώσοι τους Τούρκους και τους μισθοφόρους τους να προχωρήσουν και για πόσο ακόμα οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), που τόσο Αμερικανοί όσο και Ρώσοι τις παίνευαν για την αποτελεσματικότητά τους ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, θα μακελεύονται από την Τουρκία και τους τζιχαντιστές.

Να σημειωθεί εδώ ότι πολλές από τις συμμορίες του ISIS στην περιοχή της Τζαραμπλούς προσχώρησαν υπό τις τουρκικές διαταγές φορώντας και τουρκικές στολές για να “μοιάζουν” μετριοπαθείς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Οι Τούρκοι «σάλταραν» με τη δημιουργία αντι-drone ομπρέλας πάνω από το Αιγαίο – «Οι Μπαρμπαρόσα της Γαλάζιας Πατρίδας»

Λέκκας: Πρέπει να γίνει άμεσα ένας μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Όσο περνάει ο χρόνος ο σεισμός από τα 7,8 Ρίχτερ πάει στα 8,2

Οι Τούρκοι έχτισαν ακόμα έναν οικισμό ισλαμιστών εποίκων στη Β/Δ Συρία

Το Ιράν ενημέρωσε την Τουρκία εκ των προτέρων για την επίθεση στο Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr