Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρώην γυμνόστηθο μοντέλο φόρεσε μπούρκα και φλερτάρει με το Ισλαμικό Κράτος (φωτο)

Πρώην γυμνόστηθο μοντέλο φόρεσε μπούρκα και φλερτάρει με το Ισλαμικό Κράτος (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια νεαρή μοντέλα, που πόζαρε γυμνόστηθη για τις σελίδες των βρετανικών ταμπλόιντ εφημερίδων, το “γύρισε” στο Ισλάμ και μάλιστα είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τζιχαντιστές στη Συρία μέσω διαδικτύου για να βρει “σύζυγο”.

Η Κίμπερλι Μάινερς (Kimberley Miners), που στο παρελθόν είχε εμφανιστεί γυμνόστηθη για τη σελίδα 3 της εφημερίδας SUN, χρησιμοποίησε σύμφωνα με τις βρετανικές Αρχές το Facebook για να συνομιλεί με έναν τζιχαντιστή στη Συρία που στρατολογεί “νύφες” για το χαλιφάτο.

Μιλώντας η Μάινερς στους Κυριακάτικους Times, δήλωσε ότι το ενδιαφέρον της για το Ισλάμ προέκυψε πριν ένα χρόνο και ότι βρήκε “ειρήνη” σε αυτό.

Η Μάινερς έχει επισκεφτεί την Τουρκία δύο φορές και έφτασε μέχρι προσφυγικά στρατόπεδα κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

“Έγινα από μοντέλο κάτι εντελώς διαφορετικό. Αλλά και πάλι αυτό σε κάνει να αναρωτιέσαι. Δεν ενδιαφέρει κανέναν εάν κυκλοφορείς γυμνή αλλά μόλις φορέσεις μπούρκα σε κατηγορούν για εξτρεμισμό”, δήλωσε η νεοφώτιστη μοντέλα.

Σύμφωνα με τη Daily Star, το μοντέλο ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Τουρκία το 2012 για να κάνει προσθετική στήθους αφού κέρδισε 1.000 λίρες στον ιππόδρομο.

Στην Τουρκία κυκλοφορεί με το όνομα Αΐσα Λόρεν Αλ Μπριτάνια (Aisha Lauren Al Britaniya) και συνομιλεί με τον Βρετανό τζιχαντιστή Αμπού Ουσάμα Αλ Μπριτάνι (Abu Usamah Al Britani) που θεωρείται στρατολόγος του ISIS.

Πρόσφατα του είχαν κλείσει τον λογαριασμό του στα social media ύστερα από status στο οποίο έγγραφε: “Ένας μαχητής της ελευθερίας πάντα στιγματίζεται ως τρομοκράτης”.

Ο ίδιος φρόντισε να γράψει και έναν ύμνο στον Μουχάμαντ Αλ Αντνάνι, το εκπρόσωπο Τύπου της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, που σκοτώθηκε από βομβαρδισμό την προηγούμενη εβδομάδα, αποκαλώντας τον “λέοντα”.

Η Μάινερς είναι μια κοπέλα που έχει τα “θέματά” της. Ο πατέρας της πνίγηκε το 2010 όταν το αυτοκίνητό του έπεσε σε μια παγωμένη λίμνη στο Μπράντφορντ.

Η απώλεια του πατέρα της προφανώς και της έχει στοιχίσει και είναι μια από τις αιτίες που από τα γυμνόστηθα πέρασε στις μπούρκες αναζητώντας να βρει κάτι, ίσως την “ειρήνη” όπως δήλωσε.

Kimberley-miners2

Kimberley-miners4

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Le Figaro: Οι φασίστες Τούρκοι Γκρίζοι Λύκοι στη Γαλλία απειλούν βουλευτή, Αρμένιους, Έλληνες και Κούρδους

Βρετανικές Υπηρεσίες: Οι Ρώσοι «πειράζουν» τους πυραύλους Kh-101

Το Ισραήλ λέει πως έχει επάρκεια όπλων και ανακοίνωσε πως σκότωσε 50 τζιχαντιστές στη Ράφα

Εφρίν/Αφρίν: Τούρκοι και τζιχαντιστές ύψωσαν μνημείο τουρκικής κατοχής εκεί όπου στεκόταν ο αδριάντας του Κάουα του Σιδερά

Γάζα: Αποχωρεί χωρίς συμφωνία η Χαμάς από το Κάιρο – Αδιέξοδο στις συνομιλίες με το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr