ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Ηνωμένο Βασίλειο,


















































ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»
Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μήνυση κατά του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κατέθεσαν Βρετανοί που ζουν μόνιμα σε ευρωπαϊκές χώρες για την απόφασή του να μην υπάρξουν ανεπίσημες συζητήσεις μεταξύ Ευρωπαίων και Βρετανών αξιωματούχων για το Brexit.
Ο κ. Γιούνκερ επιμένει ότι δεν μπορούν να υπάρξουν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών αν δεν ενεργοποιηθεί πρώτα το Άρθρο 50. Ωστόσο, η ομάδα των Βρετανών ζητεί άμεσες συζητήσεις για την τύχη των εκπατρισμένων που κατοικούν σε άλλα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Από την πλευρά της η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι έχει δεσμευθεί να έχει ενεργοποιήσει το Άρθρο μέχρι τα τέλη Μαρτίου.
Την μήνυση κατέθεσε η ΜΚΟ «Fair Deal for Expats» για λογαριασμό των εκπατρισμένων Βρετανών, με την οποία κατηγορούν τον Γιούνκερ και το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι η απαγόρευση των διαπραγματεύσεων πριν τον Μάρτιο είναι «παράνομη», «κλείνει στόματα» και «πρέπει να ακυρωθεί αμέσως».
Ο Croft Solicitors, που εκπροσωπεί τους ομογενείς, δήλωσε στο BBC ότι «δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα που να το απαγορεύει, όπως ένα προεδρικό διάταγμα».























































