ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πόρισμα έρευνας της Κομισιόν – που αποκαλύπτει το βρετανικό δίκτυο Sky News – εμφανίζει το UKIP του ευρωσκεπτικιστή Νάιτζελ Φάρατζ ότι σπατάλησε περίπου μισό εκατομμύριο στερλίνες από ευρωπαϊκά κονδύλια στην προεκλογική εκστρατεία υποψηφίων του στις περσινές εκλογές, αλλά και για να προωθήσει το NAI στο δημοψήφισμα του περασμένου Ιουνίου για το Brexit.
Τα χρήματα που λαμβάνουν τα κόμματα από τα ευρωπαϊκά ταμεία πρέπει να δαπανώνται για τις δραστηριότητες των κομμάτων σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όχι για τη χρηματοδότηση των εκστρατειών τους στο εσωτερικό.
Εάν επιβεβαιωθούν τα συμπεράσματα της έρευνας την επόμενη εβδομάδα τότε το κόμμα του Φάρατζ μπορεί να αναγκαστεί να επιστρέψει ένα τεράστιο ποσό, ενώ δεν θα έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει νέα χρήματα απ’ τις Βρυξέλλες.
Κι αυτό στη χειρότερη στιγμή για το εξαντλημένο οικονομικά UKIP, που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα κεντρικά γραφεία του στο Λονδίνο και ο βασικός χορηγός του οποίου, Άρον Μπανκς, έχει απειλήσει ότι θα σταματήσει να βάζει το χέρι στην τσέπη του.























































