Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νετανιάχου: Τρομοκρατική ενέργεια κάθε φωτιά που οφείλεται σε εμπρησμό

Νετανιάχου: Τρομοκρατική ενέργεια κάθε φωτιά που οφείλεται σε εμπρησμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου προειδοποίησε ότι οι ισραηλινές αρχές θα αντιμετωπίσουν ως «τρομοκρατική ενέργεια» κάθε φωτιά που οφείλεται σε εμπρησμό, καθώς εδώ και τρεις ημέρες η χώρα του βρίσκεται στο έλεος καταστροφικών πυρκαγιών.

“Θα τιμωρηθεί με την αυστηρότητα που απαιτείται”

«Κάθε πυρκαγιά που οφείλεται σε εσκεμμένη ενέργεια ή είναι αποτέλεσμα υποκίνησης σε μίσος συνιστά τρομοκρατική ενέργεια από κάθε άποψη (και) θα αντιμετωπιστεί αναλόγως και θα τιμωρηθεί με την αυστηρότητα που απαιτείται» δήλωσε ο Νετανιάχου, που μετέβη στη Χάιφα (βόρειο Ισραήλ), απ’ όπου δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν εξαιτίας της πύρινης λαίλαπας.

Ο επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης δεν διευκρίνισε εάν κάποιες από τις πυρκαγιές οφείλονται σε εμπρησμό και υπάρχουν πολιτικά κίνητρα πίσω από αυτές, όπως δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας Γκιλάντ Ερντάν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι IDF καταγγέλλουν: Τρομοκράτες της Χαμάς χρησιμοποιούν ασθενοφόρα, σχολεία και νοσοκομεία παραβιάζοντας την εκεχειρία

«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο

Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα

56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της – Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr