Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκοι στρατιώτες επιτέθηκαν σε κουρδικό χωριό στη Συρία που το φύλαγαν γυναίκες

Τούρκοι στρατιώτες επιτέθηκαν σε κουρδικό χωριό στη Συρία που το φύλαγαν γυναίκες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τούρκοι στρατιώτες εισήλθαν σε συριακό έδαφος στην επαρχία Χασάκα (ανατολική Συρία), για να επιτεθούν στο υπό κουρδικό έλεγχο συνοριακό χωριό Χάρζε.

Σύμφωνα με το Al Masdar News δόθηκε τρίωρη μάχη μεταξύ Τούρκων στρατιωτών και Κουρδισσών πολεμιστριών, αφού στο χωριό υπήρχε φρουρά αποτελούμενη από τις κουρδικές Μονάδες Προστασίας Γυναικών (YPJ).

Τελικά οι Τούρκοι αποτραβήχτηκαν από το συροκουρδικό έδαφος. Δύο Κούρδισσες πολεμίστριες τραυματίστηκαν ενώ για τις πιθανές τουρκικές απώλειες δεν υπάρχουν πληροφορίες.

Οι Τούρκοι “τεστάρουν” τις άμυνες των Κούρδων στη βόρεια Συρία και τη θέλησή τους για μάχη για να ξέρουν εάν τους “παίρνει” μια δεύτερη εισβολή στη βόρεια Συρία, αυτή τη φορά ανατολικά του Ευφράτη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το σουνιτικό Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας σε σιιτικό τζαμί του Ισλαμαμπάντ με τουλάχιστον 31 νεκρούς

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Οι Κούρδοι της Συρίας (Ροζάβα) συναντήθηκαν με τον Μασούντ Μπαρζανί – Γάλλος ΥΠΕΞ: «Η Γαλλία στεκόταν πάντα στο πλευρό του κουρδικού λαού και θα συνεχίσει να το πράττει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr