ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα Πέμπτη και 21 ακόμη τραυματίστηκαν όταν εξερράγη βόμβα σε αγορά της Λαχόρης στο ανατολικό Πακιστάν, ανακοίνωσε η αστυνομία και οι υπηρεσίες παροχής των πρώτων βοηθειών.
«Πρόκειται για μια επίθεση με βόμβα», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της επαρχίας Πουντζάμπ, ο Ναγιάμπ Χαιντέρ.
«Υπάρχουν θύματα και τραυματίες, αλλά δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον ακριβή αριθμό τους καθώς συνεχίζονται οι επιχειρήσεις διάσωσης», πρόσθεσε.
Οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν αποκλείσει την περιοχή και δεν επιτρέπουν στους πολίτες να εισέρχονται ή να εξέρχονται από αυτή.
Λίγο αργότερα, αξιωματούχος της επαρχίας Πουντζάμπ μίλησε και για αναφορές για μία δεύτερη έκρηξη στη συνοικία Γκούλμπεργκ της Λαχόρης, όμως λίγα λεπτά αργότερα η συγκεκριμένη πληροφορία διαψεύσθηκε, αφού σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, επρόκειτο για ένα λάστιχο αυτοκινήτου που έσκασε, και όχι για δεύτερη έκρηξη.
Το Πακιστάν έχει πληγεί από ένα κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων τις τελευταίες εβδομάδες, από τις οποίες έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 130 άνθρωποι σε όλη τη χώρα, ενώ εκατοντάδες έχουν τραυματιστεί.






















































