ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Πραξικόπημα, Πραξικόπημα Τουρκία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Φετουλάχ Γκιουλέν,


















































Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εχουν περάσει εννέα μήνες από το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, αλλά οι εκκαθαρίσεις της κυβέρνησης Ερντογάν συνεχίζονται.
Οι τουρκικές αρχές έθεσαν σε διαθεσιμότητα 9.103 στελέχη της αστυνομίας την Τετάρτη, σύμφωνα με το CNN Türk.
Η απόφαση αυτή ελήφθη στο πλαίσιο των ερευνών που είναι σε εξέλιξη, για σχέσεις τμήματος του κρατικού μηχανισμού με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο κατηγορεί η Αγκυρα για την ενορχήστρωση του αποτυχημένου πραξικοπήματος.
Εως τώρα, οι τουρκικές αρχές έχουν συλλάβει περισσότερους από 40.000, ενώ έχουν αποτάξει, απολύσει ή θέσει σε διαθεσιμότητα άλλα 120.000 άτομα, από στελέχη της αστυνομίας, του στρατού, του δικαστικού συστήματος και του δημόσιου τομέα γενικά, έως εκπαιδευτικούς.























































