ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωεκλογές 2014, Μάλτα,


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Εργατικό Κόμμα έρχεται πρώτο στις ευρωεκλογές στην Μάλτα σύμφωνα με εκτιμήσεις του κόμματος που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα.
Ανεπίσημες εκτιμήσεις εμφανίζουν το Εργατικό Κόμμα να κερδίζει το 53% της ψήφου και το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, το Εθνικιστικό Κόμμα, να κερδίζει το 40%.
Ο πρωθυπουργός Τζόζεφ Μούσκατ, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα, δήλωσε: “Πρόκειται για ένα συγκινητικό αποτέλεσμα. Είμαι ευγνώμων για την ψήφο εμπιστοσύνης και την ενθάρρυνση. Κερδίσαμε με μεγάλη πλειοψηφία, σας ευχαριστώ όλους”.
Αν επαληθευτούν οι εκτιμήσεις αυτές, το Εργατικό Κόμμα θα καταλάβει τέσσερις από τις έξι έδρες που διαθέτει η Μάλτα στο Στρασβούργο.























































