ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμπντουλάχ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), Μεδίνα, Μουσουλμάνοι, Οθωμανική Αυτοκρατορία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε φραστικά στον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Αμπντουλάχ Μπιν Ζαϊντ Αλ Ναχιάν που σε ανάρτησή του στο twitter και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατηγόρησε τον Φαχρεντίντ Πασά, τον κυβερνήτη της Μεδίνα κατά την εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ότι μεταξύ 1916 και 1919 διέπραξε εγκλήματα σε βάρος των ντόπιων και έκλεψε τις περιουσίες τους.
«Οι Τούρκοι έκλεψαν τα περισσότερα χειρόγραφα της βιβλιοθήκης της Μαχμουντίγια… Αυτοί είναι οι πρόγονοι του Ερντογάν και το παρελθόν τους με τους Άραβες μουσουλμάνους» έγραψε στο tweet ο ΥΠΕΞ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Σε μια συνάντηση με τοπικούς άρχοντες στο προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα, ο Ερντογάν απάντησε λέγοντας: «Εσείς αξιολύπητοι που μας δυσφημείτε, πού ήταν οι πρόγονοί σας όταν ο Φαχρεντίντ Πασάς προστάτευε την Μεδίνα;»
Συμπλήρωσε δε, πως ο Πασάς ήταν στην Μεδίνα όχι για να κλέψει αλλά για να προστατέψει την περιοχή από την κατοχή και εισβολή με μόνο σκοπό να γίνει μάρτυρας (της θρησκείας).























































