ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Χρυσός,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 8 τόνοι χρυσού απομακρύνθηκαν από τις αποθήκες της Κεντρικής Τράπεζας της Βενεζουέλας την περασμένη εβδομάδα, από την κυβέρνηση Μαδούρο, σύμφωνα με τρεις κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο χρυσός αφαιρέθηκε και μεταφέρθηκε με κυβερνητικά οχήματα μεταξύ Τετάρτης και Παρασκευής την περασμένη εβδομάδα όταν δεν υπήρχαν φύλακες στην τράπεζα.
«Σχεδιάζουν να το πουλήσουν στο εξωτερικό παράνομα», δήλωσε ο βουλευτής της αντιπολίτευσης, Ανχέλ Αλβαράδο.
Παράλληλα, τονίστηκε πως η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την ώρα που ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας, Κάλιξτο Ορτέγκα, ήταν στο εξωτερικό.
Το 2018, συνολικά 23 τόνοι χρυσού μετεφέρθησαν αεροπορικώς από τη Βενεζουέλα στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με πηγές και στοιχεία της τουρκικής κυβέρνησης.
Επιπλέον, 20 τόνοι χρυσού αφαιρέθηκαν, επίσης, από τις αποθήκες της κεντρικής τράπεζας το 2018, σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας της τράπεζας.
Τουλάχιστον 140 τόνοι παρέμειναν, το χαμηλότερο επίπεδο σε 75 χρόνια.























































